Celebrity

9. listopadu 2023 13:14

Vanesa Havlíková

Ornella Koktová o operaci dcery: Měla plnou narkózu. Nejhorší bylo to odloučení

Ornella Koktová (30) s manželem Josefem Koktou (66) prožívají v posledních dnech velmi těžké chvíle. Jejich malá dcera Lilianne totiž podstoupila chirurgický zákrok, během kterého jí lékaři odstranili větší mateřské znaménko umístěné na hlavě. Zákrok už má holčička za sebou a Ornella nyní pro redakci Prima Ženy prozradila detaily z operace.

Influencerka se krátce po zákroku ozvala všem svým sledujícím na sociálních sítích, kde oznámila, že zákrok proběhl bez komplikací a její dcera vše statečně zvládla. „Lilinka má operaci zdařile za sebou a je vážně neskutečně statečná. Odběry krve bez pípnutí a „boje“, na veškerých prohlídkách ochotně spolupracovala, a když bylo třeba, ani se nepohnula… na sále rozdávala úsměvy a opět splnila vše podle pokynů, a to i bez mojí přítomnosti. Vážně je to náš andílek,“ rozepsala se Koktová, a zároveň poděkovala lékařce a celému týmu Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Čtěte také: Ornella Koktová se bojí o dceru. Malá Lily musí na operaci mateřského znaménka

„Zákrok proběhl bez komplikací a finální výsledek vypadá krásně. Musím uznat, že jsem se v nemocnici opravdu špatně neměla. Celý personál byl moc hodný, Lili je pozitivní a usměvavá, takže to nebylo nic zkroušeného. Ve chvíli, kdy ji z JIP dali ke mně, tak se zhruba za hodinu a půl vzpamatovala a chtěla si hrát,“ popsala Ornella pro Prima Ženy detaily z nemocnice s tím, že její dcera měla po zákroku spoustu energie a usnula až večer.

Přestože to byl zákrok plánovaný, Ornella i tak měla o dceru velké obavy. „Jako běžnou věc jsem to nebrala. Sama jsem měla plnou narkózu, takže k tomu mám velký respekt. Když tedy máma vidí bezvládné dítě, tak to prostě ideální není. Znaménko měla na hlavičce, bez plné narkózy by to nevydržela, to bych nevydržela ani já,“ objasnila pro ŽivotvČesku.cz.

Nejtěžší bylo odloučení od rodiny

Ornella a Josef Koktovi spolu vychovávají kromě Lilianne další dvě děti – Svena (3) a Quentina (10). O syny se v nepřítomnosti Ornelly sice Josef Kokta dokáže s přehledem postarat, ale i přesto trojnásobná maminka snášela odloučení těžce.

„Nejtěžší pro mě bylo odloučení od rodiny. Byli jsme tam dvě noci a bylo to zvláštní, protože jsme takhle bez sebe nikdy nebyli. S Pepou oba pracujeme z domova, tudíž veškerý čas trávíme společně. Pepa sám říkal, že se Sven neustále ptal, kde je máma a kde je Lili,“ objasnila maminka s tím, že si s partnerem a dětmi neustále volali přes videohovor a že jeden den přišla na návštěvu babička a díky tomu pobyt v nemocnici rychleji utekl.

Ornella Koktová si s partnerem nenechali ujít letošní filmový festival ve Varech, kde redakci Prima Ženy poskytli exkluzivní rozhovor:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.