Celebrity

6. listopadu 2023 16:45

Tomáš Durčák

Ornella Koktová se bojí o dceru. Malá Lily musí na operaci mateřského znaménka

Žádná matka nechce prožívat chvíle, kdy její malé dítě čeká náročná operace v nemocnici. Právě to však nyní musí zvládat Ornella Koktová, jejíž dceři Lilianne by lékaři měli odstranit větší mateřské znaménko umístěné na hlavě.

Ornella v pondělí ráno sdílela se svými sledujícími informaci, že s malou dcerou, která letos v dubnu oslavila druhé narozeniny, vyráží do Vinohradské nemocnice. „Nebojte, žádná nehoda ani nic podobného, je to plánované,“ řekla na úvod z auta a dodala, že nyní asi dva až tři dny stráví právě tam. Následné snímky z nemocnice ukázaly, že dorazil také Liliannin tatínek Josef Kokta, aby dceru s maminkou psychicky podpořil.

Čtěte také: Denisa Pfauserová nechce nechat malou dceru povinně očkovat. Naštvala tím fanynky

Prostory nemocnice ovšem Ornella Koktová komentovala velmi zneklidněně. „Je to tady trochu strašidelné, ani bych neřekla, že je rok 2023,“ popsala a ve stories rovnou označila i ministra zdravotnictví Vlastimila Válka. „Daly by se tady natáčet nějaké filmy, tady bych nechtěla jít večer,“ dodala očividně lehce otřesená Koktová s odkazem na nedávný Halloween.

„Lilinka už má po příjmu, jsme tady v herničce a musím říct, že to tady dětem udělali fakt krásné. A Lily je spokojená,“ ukázala trojnásobná maminka Ornella později odpoledne i dětské oddělení Vinohradské nemocnice, které na ni svými prostory a zařízením očividně udělalo mnohem lepší dojem.

Dceru čeká operace pod celkovou narkózou

Následně také osvětlila důvod, proč bude příští dny trávit s dcerou právě v nemocnici. „Lilinka se narodila s mateřským znamínkem ve vlasech na hlavě. A už od začátku se mi to nějak nezdálo. I naše pediatrička, i v porodnici nám říkali, ať to trochu sledujeme. Přišlo mi, že se to trochu zvětšuje, ale stále nic vážného. Objednali jsme se pak do Motola, kde jsme čekali asi půl roku na vyšetření. Nakonec to tam ale bylo taky fajn, i když já jsem tehdy byla marod, takže tam šel Pepa,“ osvětlila Ornella kožní komplikaci, kterou s dcerou řeší prakticky od jejího narození.

Mohlo by vás zajímat: Rakovina jí vzala obě ňadra i šanci na děti. Anastacia útěchu nachází u své fenky

„Udělali i onkologické konzilium, prohlídli ji různými skeny a tak podobně a rozhodli, že bude nejlepší, když to znamínko půjde pryč. Takže nás poslali na plastiku tady na Vinohradech. Operace proběhne zítra, čas ještě nevíme,“ popsala zjevně nesvá Ornella, kterou čeká zítřek ve stresu a tlaku z toho, zda vše proběhne v pořádku. Operace hlavy u takto malého dítěte přece jen není snadná – zvlášť když malá Lily údajně bude pod celkovou narkózou.

Ornella Koktová chválí sestřičky

„Jsem z toho nervózní, protože Lily bude v celkové anestezii, k čemuž mám respekt. Není to jen tak, sama jsem taky už asi třikrát byla v celkové anestezii. Takže když jde o moje dítě, jsem ve stresu. Pak bude Lily nějakou chvilku na JIP, kde ji budou monitorovat, jestli je vše v pořádku,“ popsala Koktová a zároveň vychválila tamní sestřičky, jež jsou podle ní velmi příjemné a zajistily jí s dcerou i náhradní ručníky, které v samém stresu zapomněla doma.

Přečtěte si: Ornella Koktová se ukázala zcela nahá. Po třech dětech se stydět nebudu, říká

Další videa a záběry z nemocnice nicméně naznačovaly, že kdo si zatím pobyt na dětském oddělení užívá naplno, je právě malá Lily, která by tamní velkou hernu určitě uvítala i doma. Na komfortu jí nepochybně přidává i fakt, že v nemocnici může mít s maminkou vlastní režim a nic je neomezuje, za což Ornella Vinohradskou nemocnici rovněž vychválila. Je pravděpodobné, že své sledující bude o výsledku zákroku i stavu malé dcery dále informovat.

Trojnásobná maminka Ornella Kokotvá se letos ve Varech blýskla elegantními i vyzývavými šaty. Webu Prima Ženy zároveň poskytla exkluzivní rozhovor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.