Ornella a Josef Koktovi slaví deváté výročí. V minulosti museli překonat finanční krizi

Ornella Koktová slaví s manželem Josefem už deváté výročí svatby. Vychovávají spolu tři děti a i po letech působí jako spokojený a harmonický pár. I když Ornella přiznala, že ne vždy to byla procházka růžovou zahradou.

Letos spolu Ornella a Josef Koktovi budou už dvanáct let. Z toho dnes slaví devět let jako manželé. Právě o tomto významném výročí informovala Ornella na sociálních sítích. „Dneska slavíme 9. výročí svatby – Hliněnou svatbu. Vtipný je, že Pepík ví přesně všechna data a já jsem žila v tom, že budeme slavit teprve osm,“ napsala s humorem Ornella ke společné otce na Instagramu. A dodala: „Miluju tě!“

Mohlo by vás zajímat: Podlepená prsa a vysoký rozparek. Ornella Koktová ve Varech bojovala s odhalenou kůží

Dvojice spolu navzdory svému šestatřicetiletému věkovému rozdílu tvoří harmonický pár. Na veřejnosti působí zamilovaně a vychovávají spolu také tři děti. Ačkoliv Ornellu zpočátku řada lidí podezřívala z toho, že je s Josefem Koktou především kvůli penězům, ona to rezolutně odmítá. Naopak se podle jejích slov potkali v době, kdy dříve zámožný podnikatel o většinu svých majetků přišel.

Největší krize

A právě finanční problémy hodnotí jako ty největší, které za dobu svého vztahu museli společně překonat. „My jsme žádnou emoční krizi na štěstí neřešili. Takže asi určitě to, že jsme překonali finanční krizi. V minulosti byly hodně krušné chvíle, takže jsem pyšná, že jsme to zvládli. A to bylo asi to nejtěžší na našem manželství,“ svěřila se Ornella v rozhovoru pro web Prima Ženy.

Čtěte také: Sestra Ornelly Koktové shodila 50 kg. Nyní je z Charlotte prsatá bruneta

Svého manžela si váží především za to, jaký je. Nejvíce na něm má ráda následující věci. „To, že je hodný, upřímný a že mě miluje,“ má jasno Koktová. Třicetiletá maminka synů Quentina a Svena a dcerky Lilianne už ale podle svých slov další rozšiřování rodiny neplánuje. Ze zdravotních důvodů to ani nejde. „Po porodu jsem podstoupila zákrok, kdy mi přerušili vejcovody. Ze zdravotního hlediska bych čtvrté dítě neodnosila. Lili byla třetí císař, navíc po roce. Tělo už je fakt opotřebované, tři děti jsou až až,“ sdělila v minulosti Ornella v rozhovoru pro Super.cz.

Podívejte se také na rozhovor s Ornellou Koktovou o módě a luxusních kabelkách:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.