Celebrity

25. dubna 2024 11:30

Eliška Reiglová

Agáta Hanychová ruší dohodu se Soukupem. Chce mi jen diktovat, jak žít, zuří

Jaromír Soukup (55) a Agáta Hanychová (38) sice už pár netvoří, ale stále jsou rodiči roční Rozárky. Po velikonoční výzvě influencerky na sociálních sítích, kdy žádala tatínky svých mladších dětí o zakopání válečné sekery, se zdálo, že vztahy mezi nimi se zlepší. Opak je ale pravdou a dohoda, kterou Hanychová svému ex podepsala, podle ní už neplatí. Mediální magnát ji totiž vytočil do běla.

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel v loňském roce i jejich rozchod. Mezitím za rok a půl, po který spolu tvořili pár, stihli přivést na svět dceru Rozárku. Co se týká její výchovy, neshodnou se absolutně na ničem. A nic na tom nezměnila ani dohoda, kterou influencerka svému ex po Velikonocích podepsala.

Sama Hanychová už v minulosti uvedla, že dohoda pro ni není absolutně výhodná a že ji podepsala proto, aby měla klid. Ale i ten byl nakonec jen krátkodobý, ukázalo se, že rodiče spolu zkrátka a jednoduše nevyjdou. Podle Agáty se Jaromír Soukup uchyluje k naschválům a nemyslí u toho na dobro dcery.

Čtěte také: Agátu Hanychovou skolila nepříjemná nemoc. Byla jsem celá zelená, tělo chtělo odpočinek, řekla

„Dohoda je zrušená, protože on se chová, jak se chová. Zakázal mi vycestovat ve dnech, kdy jsem mohla, protože během nich neměl mít Rozárku. Zeptala jsem se ho ze své dobré vůle, i když jsem nemusela. A řekla jsem mu, že pokud mi to zatrhne, zruším dohodu. Tady je vidět, že ho Róza nezajímá. Jeho zajímalo, jestli budu se svými dětmi čtyři dny u moře,“ uvedla pro web eXtra.cz.

Urážka dětí

Dohoda týkající se péče o dceru sice byla z její strany podepsaná, ale dokud ji neposvětil soud, oficiálně v platnosti není. Je tak jasné, že co si expartneři slíbili, je dnes už opět minulostí. Už i kvůli tomu, že Jaromír Soukup se postaral o to, aby Hanychová s nejmladší dcerkou skutečně k moři odjet nemohla. Navíc byl prý vulgární směrem k jejím starším dětem.

„Dotáhl to tak daleko, že mi dokonce z albánské ambasády přišel e-mail, že tam nemohu vycestovat bez souhlasu otce své dcery Rozárky. Absolutně nejde o zájmy dcery, ale o jeho ego. Říká mi paní Dopitová a jediné, co prohlásil, bylo to, že Róza onemocněla, protože to chytla od mých parchantů. To mi řekl do telefonu a myslel moje děti,“ řekla Agáta naštvaně.

Další boj o dceru

Chování Soukupa vnímá jako zradu. „Přistoupila jsem na dohodu, která pro mě nebyla dobrá a ani výhodná. Informovala jsem ho o cestě do zahraničí, ač jsem nemusela. On místo toho zavolal na albánskou ambasádu a ti mi poslali e-mail, kterým mi zakázali vstup do jejich země. I když věděl, že pokud se nedomluvíme, tak tu dohodu zruším,“ zdůraznila.

„Jemu prostě nejde o to být s Rózou, ale chce mi diktovat, jak budu žít. Chtěl mi zničit narozeniny a dětem dovolenou. Hodnotí, jaký je bazén na hotelu. Napsal, že s cestou nesouhlasí. Přestože je hotel nejlepší, tak podle něj je u silnice a má malý bazén,“ rozčílila se Agáta Hanychová, kterou celá situace štve a mrzí.

Čtěte také: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

Boj mezi rodiči Rozárky tak znovu začíná. „Jedeme zpátky podle soudu. On ji nebude mít přes noc! Kdyby mu šlo o Rózu, podepíše mi, že můžu jet se svými dětmi do Albánie. Napsal mi, že tam má být jenom 17 stupňů, i když tam má být o deset stupňů víc,“ dodala Hanychová.

Agáta Hanychová pro Prima Ženy odpověděla na 30+ otázek:

Sdílejte článek
Štítky dovolená vztahy Albánie soud dohoda Jaromír Soukup Agáta Hanychová péče o dítě Rozárie Soukupová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.