Agátu rozčiluje výše výživného Soukupa a Prachaře. Každý platí částku do deseti tisíc

Je tomu sotva týden, co chtěla Agáta Hanychová za každou cenu se svými expartnery zakopat válečnou sekyru. Přála si jen klid a byla ochotná přistoupit na výši výživného, kterou oni uznají za vhodnou. Jenže teď obě částky zveřejnila, stejně jako další detaily majetkového pozadí Jakuba Prachaře a Jaromíra Soukupa.

„Prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží,“ pasovala se smířlivá Agáta na Velký pátek do role Matky Terezy, která už nechce nic jiného než klid a mír. Toto rozpoložení jí však nakonec vydrželo sotva týden.

Nadále totiž figuruje v podcastu s Ornellou Koktovou, v němž se obě ženy nebojí na rovinu prozradit téměř cokoli, což nyní Agáta Hanychová opět potvrdila. „Čekala jsem nějaké pozitivní reakce. Prachař se mi doteď neozval a Jaromír se mi ozval s podmínkami, které jsou naprosto šílené,“ začala Hanychová s tím, jak na její velikonoční výzvu ke smíru oba tatínkové reagovali.

Soukupovi nicméně dle svých slov i na „naprosto šílené“ podmínky nakonec kývla, aby ukončila nekonečný kolotoč soudů. Ani tím však v jejich současném vztahu k žádnému zlepšení nedošlo, což už známou influencerku značně vysiluje. „Říkám si, jestli jsem ten vstřícný krok neudělala zbytečně. Chci se prát za své dítě, ale už opravdu nemůžu,“ dodala Hanychová.

A když už byla řeč o jejím exmanželovi a expartnerovi, rozhodla se promluvit, jaké výživné jí oba aktuálně platí. „Soukup mi platí čtyři tisíce, Jakub deset tisíc. Vydělávají dvakrát víc než já, ačkoli přinesli daňové přiznání, kde nevydělávají skoro nic,“ postěžovala si Agáta, dle jejíhož názoru by zřejmě oba tatínci měli platit víc. Svůj dojem podtrhla i výčtem zahraničních nemovitostí obou.

„Do toho má Jakub dům v Dubaji, Soukup má zase domy v Itálii a Rakousku a dvě chalupy a dva domy ve Španělsku,“ nastínila Hanychová „realitní portfolio“ svých bývalých mužů. Jak ovšem informoval na základě svého údajně důvěrného zdroje deník Aha!, Jaromír Soukup měsíčně posílá pět tisíc korun na speciální účet určený jen Rozárce.

Dále tady jsou příjmy samotné Agáty, které se nyní rovněž staly předmětem pozornosti a podle všeho dosahují slušně řečeno astronomických výšin. eXtra.cz oslovilo marketingovou expertku s dotazem, kolik peněz může její instagramový profil na základě sledujících a počtu reklamních příspěvků měsíčně generovat. Její odpověď? Přibližně půl milionu korun, avšak může jít i o mnohem vyšší částku.

Nemalé peníze pak Agátě a Ornelle přináší i jejich účet na HeroHero, kde musí fanoušci za přístup k jejich povídání bez cenzury platit šest eur měsíčně. I když si samotný portál účtuje desetiprocentní provizi, za téměř pět tisíc platících fanoušků si obě ženy každý měsíc mezi sebou mohou rozdělit přes 600 tisíc korun. Společně s dalšími menšími zdroji příjmů by tak měsíc co měsíc mohl na účet Hanychové přistát zhruba milion korun, či dokonce i mnohem vyšší částka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.