S mojí dcerou a v mojí košili! Agáta Hanychová se vyjádřila k fotkám partnerky Soukupa

30+ Otázek Agáta Hanychová

Agáta Hanychová (38) trávila víkend bez nejmladší dcery Rozárky, kterou měl u sebe její otec Jaromír Soukup (55). Jak se influencerka podělila s fanoušky na sociálních sítích, spát v pokoji s prázdnou postýlkou pro ni bylo nemyslitelné. Manžel Miroslav Dopita (39) ji proto vyvezl na víkend pryč a užívali si například golfu, aby přišla na jiné myšlenky. Mezitím ještě Agáta musela zkousnout příchozí fotky od fanoušků – posílali jí totiž snímky utajované partnerky Soukupa, aby si ověřili, že je to opravdu ona.

Jak se zdá podle příběhu na Instagramu, který Agáta Hanychová o víkendu sdílela, nová partnerka jejího ex Soukupa jí leží v žaludku. Nejen proto, že jde o její bývalou kamarádku, navíc prý trávila víkend v přítomnosti její malé dcerky a ještě údajně v Agátině košili.

Fotografii své bývalé kamarádky zhruba ve třiceti verzích dostala Agáta od svých sledujících na sociálních sítích. Chtěli se ujistit, že jde opravdu o utajovanou přítelkyni Jaromíra Soukupa. „Holky ano, je nejspíš s mojí dcerou a ještě v mé košili, která mi nebyla vrácena,“ napsala influencerka a dodala: „Snad nepoběží přes cestu Róza dřív, než ten její pes... a víc mi neposílejte.“

Mohlo vám uniknout: Agáta Hanychová chce mír. Její velikonoční status nese důležitý vzkaz pro Soukupa a Prachaře

Odhalila tak identitu přítelkyně Soukupa, o které už kolovaly různé zvěsti, ovšem pár zatím svůj vztah oficiálně nepotvrdil. Novinářka Gabriela Wolfová si opravdu v daný den užívala sluneční paprsky v pruhované košili a sdílela veselé fotky a videa na Instagram. Na žádném ze snímků se však neobjevil Soukup s kočárkem, jen Gábina a její přátelé.

Čtěte také: Agáta Hanychová zuří kvůli dcerám na Instagramu. Naštval ji děda Prachař i ex Soukup

Pro ŽivotvČesku.cz nedávno k tvrzení Agáty, že má Soukup tvořit pár s její exkamarádkou, podnikatel řekl: „Netuším, co tvrdí paní Dopitová. A netuším, proč se paní Dopitová ke mně veřejně vyjadřuje. Vůbec nehodlám své soukromí komentovat.“

Sdílejte článek
Štítky Instagram vztahy Jaromír Soukup Agáta Hanychová Gabriela Wolf

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.