Celebrity

25. března 2024 09:46

Eliška Reiglová

Agáta Hanychová zuří kvůli dcerám na Instagramu. Naštval ji děda Prachař i ex Soukup

Agáta Hanychová (38) si už zvykla na to, že dvě ze svých tří dětí nemůže ukazovat na sociálních sítích, protože si to otcové Jakub Prachař (40) a Jaromír Soukup (55) nepřejí. O to víc ji ale rozzuřilo, když se obě dcery na Instagramu v průběhu víkendu objevily. Fotku s Miou uveřejnil její děda David Prachař (65) a otec Rozárky sdílel snímek z procházky, čímž prozradil, kde se zrovna nachází.

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová sice už pár netvoří, ale stále jsou rodiči teprve jedenáctiměsíční dcery Rozárky. A mediálnímu magnátovi se nelíbilo, že ani přes opakované výzvy nepřestala jeho bývalá přítelkyně holčičku vystavovat na sociálních sítích. Hnal ji proto k soudu a ten mu dal v lednu předběžným opatřením za pravdu.

Ze stejného důvodu, tedy kvůli zveřejňování fotek a videí Mii na sociálních sítích, hnal svou exmanželku k soudu také Jakub Prachař. Hanychová tak nyní na Instagramu ukazuje jen svého nejstaršího syna Kryšpína, kterého má s nynějším manželem Mirkem Dopitou. O víkendu se nicméně kvůli svým dcerám pořádně vytočila a nelibost dala právě na Instagramu najevo.

Ať žijí soudy

„Tak já si Miu na Instagram dát nemůžu. Ať žijí české soudy,“ napsala k fotografii s Miou, kterou uveřejnil a následně smazal její dědeček David Prachař. Následně zjistila, že Jaromír Soukup zveřejnil snímek z procházky s kočárkem. „A druhý, který mi zakázal sdílet polohu Rózy, tedy přidávat něco v pravý čas. Jak skvělé,“ vyjádřila se.

V souvislosti s jeho majetkem se Jaromír Soukup nejvíce bál, že když lidé budou vědět, kde přesně se jeho dcera nachází, někdo ji unese. Proto přišlo Agátě ironické, že snímkem na Instagramu v podstatě prozradil, kde zhruba by se s Rozárkou mohl nacházet.

Podívejte se, jak Agáta randila se Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.