Časem budu vzpomínat v dobrém, říká Soukup o vztahu s Agátou. Jako chybu ho nevnímá

Jaromír Soukup (55) a Agáta Hanychová (38) sice už pár netvoří, ale stále jsou rodiči roční Rozárky. Jejich vztah byl veřejností ostře sledovaný, rozchod pak poměrně bouřlivý. Mediální magnát se nyní vyjádřil k tomu, jak události uplynulých měsíců s odstupem vnímá. Věří, že jednoho dne bude na vztah s influencerkou a někdejší modelkou vzpomínat v dobrém.

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel v loňském roce i jejich rozchod. Mezitím za rok a půl, po který spolu tvořili pár, stihli přivést na svět dceru Rozárku. Ta je nyní jediným důvodem, proč se spolu ještě musejí vídat. Podnikatel ale ničeho nelituje a vztah jako chybu nevnímá.

„Všichni jsme odpovědní za svůj život, to není tak... To už zpátky nevezmete. S Agátou jsem byl přes rok, takhle to je, máme spolu dceru a já se zpátky neohlížím. Já nebudu po večerech přemýšlet, jestli to byla chyba. Prostě to rozhodnutí člověk udělá a musí si nést svůj díl odpovědnosti,“ řekl Soukup v upřímném rozhovoru pro web Expres.cz.

Zrada s Dopitou

Poměrně nedlouho po rozchodu se Agáta Hanychová provdala za Miroslava Dopitu, s nímž tvořila pár už před dlouhými lety a který je otcem jejího prvorozeného dítěte. Podle jejího ex se ale nedá říct, že by nečekaná svatba byla z jeho úhlu pohledu vnímána jako zrada. S Agátou už ho koneckonců opravdu spojuje jen rodičovství.

„Asi to příjemné úplně nebylo, ale já to takhle nemám. To není zrada. Každý si jdeme teď svým životem a děláme zase další rozhodnutí. Ty cesty se rozešly a teď děláme další rozhodnutí. Jestli jsou dobrá nebo špatná, to se ukáže. Já s ní mám společné dítě, ke kterému musíme najít cestu, jak o něj pečovat společně. To je všechno teď,“ vysvětlil.

Čtěte také: Hanychová prodává dary od Soukupa za miliony. Jen chce být v novinách, říká o jeho kritice

Na dotaz, zda si myslí, že právě Dopita byl důvod, proč se s ním Hanychová rozešla, odpověděl stroze, ale jasně. „Jak to mám vědět? Já nevím. Já jsem se o rozchodu dozvěděl přes Instagram a pak se děly věci, které vy si dokážete dohledat, protože Agáta žije svůj život veřejně, tak já to nebudu investigovat,“ řekl magnát.

Dobré vzpomínky

Jaromír Soukup má nicméně jasno v tom, že ač s Agátou už pár netvoří, rozchod nikdy nebude definitivní. Jejich životy se sice ubírají úplně jinými směry, ale pojítko, které mezi nimi vytváří malá Rozárka, je nezničitelné. A právě její zájmy jsou pro oba z rodičů prioritou.

„Každý jsme rozchod zažili, a když máte společné dítě, tak je to o to bolestnější, protože ten rozchod de facto nikdy nedokončíte. To dítě vás pořád spojuje, máte zájem na jeho štěstí, na jeho zdraví, na tom, aby se hezky chovalo, aby vyrůstalo pokud možno ve šťastném a spořádaném prostředí,“ uvedl podnikatel.

Čtěte také: Spor Hanychové a Soukupa: Modelka má dlužit přes čtvrt milionu korun, stojí v rejstříku

Přestože přiznal, že prodej darů, které dal své ex, mu příjemný není, věří, že jednoho dne vítr odnese vše špatné. „Je staré pravidlo, negativní emoce mají kratší životnost než ty pozitivní. Takže já jsem přesvědčený, že časem budu na vztah s Agátou vzpomínat v dobrém. Tak to prostě bývá,“ dodal Jaromír Soukup.

Podívejte se na otevřený rozhovor s Agátou Hanychovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.