Celebrity

5. dubna 2024 07:59

Josef Šťastna

Agáta Hanychová si měsíčně přijde na milion korun

Má tři děti se třemi tatínky, ale to jí nebrání v tom, aby se pořádně otáčela. Agáta Hanychová ví, proč chce být vidět za každou cenu. Podle webu eXtra.cz si dcera Veroniky Žilkové přijde na milion korun měsíčně.

Agáta Hanychová je velmi aktivní na Instagramu a nedělá to kvůli tomu, že by to byl její koníček. Podle odbornice na marketing, kterou redakce eXtra.cz oslovila, si Agáta na Instagramu přijde na cca půl milionu korun. Částka prý může být i vyšší.

Na další velký příjem upozornil Josef Kokta, když chválil svou ženu Ornellu, že se naučila vydělávat pořádné peníze. Placený stream na HeroHero přitáhl necelých pět tisíc fanoušků, kteří za pokec mezi Ornellou a Agátou platí šest eur měsíčně.

Web si strhává 10 procent, to znamená, že by Ornelle s Agátou mělo zůstat na kontě více než 600 tisíc korun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hanychová prodává dary od Jaromíra Soukupa za miliony

Další příjmy se pohybují v řádu desítek tisíc korun. Agáta má pořad s bratrem Vincentem v jednom periodiku, který také nedělá zadarmo. Další peníze generují sociální sítě, peníze za účast na večírcích a další menší projekty. Je možné, že odhadovaný milion korun bude v případě Agáty ještě hodně nízký odhad.

Ornella Koktová promluvila o luxusních kabelkách:

Sdílejte článek
Štítky peníze Veronika Žilková Instagram finance Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.