Astročlánky

25. července 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 25. července 2024: Ryby mohou zariskovat, Lvi zazáří

Žhavé letní dny přináší mnoho radostných aktivit a také osudových chvil. Magické runy dodávají odvahu k činům a zároveň poskytují ochranu tam, kde by mohl strach narušit jemné vibrace lásky. Co ještě runy pro následující dny vzkazují?

Beran

Runa vám oznamuje, že právě nyní přichází období, které vás může vývojově posunout a pomoci vám mnohé pochopit. Životní zkoušky k vám přichází proto, abyste je s úspěchem překonali, což se vám také podaří. Pocit štěstí a radosti, který budete prožívat, potvrdí, že jste je zvládli na výbornou.

Býk

Runa je vám velmi příznivě nakloněná. Jestli se ve vašem životě objeví nečekaná překážka, hravě a lehce vše vyřešíte. Díky tomu, že nepodléháte iluzi a strachu, je štěstí na vaší straně. Nebojte se, jednejte a výsledek vás okouzlí.

Blíženci

Runa hlásí, že jste právě dorazili do cíle. Pokud se chystáte na dovolenou, vaše cestování bude probíhat naprosto plynule, harmonicky a snadno. Odpočinete si od každodenních starostí a naberete sílu do dalších dnů.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která milují cestování: Střelci a Vodnáři touží poznat svět

Rak

Runa vám dává skvělou intuici, díky které se vám podaří nemožné. Vaše komunikační schopnosti a intuice vás s naprostou přesností zavedou až k cíli. Naslouchejte také ostatním a obohaťte jejich životy moudrou radou nebo vhledem, který jim pomůže odstranit překážky.

Lev

Runa vám posílá důležitou informaci. Překonejte stereotypy a vykročte vstříc dobrodružství. Právě kvůli vaší strnulosti a neochotě poznávat nové aktivity si můžete připadat jako v pasti. Ze začarovaného kruhu života se dostanete velmi snadno, buďte akční, poznávejte nová místa, zkoušejte různé aktivity a hlavně nezapomínejte na zábavu a radost.

Panna

Runa vás upozorňuje na nutnost změny. To, co vás pomyslně brzdí a nazýváte nepřízní osudu, jsou jen vaše myšlenky a příběhy, které hlava dokázala vytvořit na základě vašich strachů. Probuďte se jako Šípková Růženka a usmějte se na život, srdce vás zavede tam, kde vám bude dobře a kde pocítíte velký příval štěstí.

Váhy

Runa vám přináší odvahu čelit nepříznivým situacím, které váš život zbytečně komplikují. Překážky, které se vyskytly, hravě odstraníte tak, že nebudete utíkat a probudíte ve svém srdci pokojného bojovníka, který vás krůček po krůčku zavede k vítězství a slávě.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Štír

Runa vnáší do vašich životů šanci na nové znovuzrození. Možná se vám zdá život příliš náročný, ale věřte, že právě nyní máte příležitost ke změně. Všechno staré odchází a tvoří se prostor pro posvátné bytí. Nic neodkládejte a udělejte místo ve svém srdci, štěstí vás neopustí.

Střelec

Runa vám přináší uvolnění, pohodu a zábavu. Bavte se, navazujte nové vztahy a přátelství. Duše miluje rozmanitost. Udělejte každý den něco jinak, nově. Buďte otevření novým příležitostem a váš život dostane zcela jiný rozměr.

Kozoroh

Runa vám přináší radost, štěstí a lásku, radujte se! Ať se dělo ve vašem životě cokoliv náročného, nyní přichází úleva a velké štěstí. Přijímejte tyto dary s otevřenou náručí a nevracejte se zpět do minulosti. Naplnění, zisk, hojnost a štěstí vás zcela okouzlí.

Vodnář

Runa vnáší do vašich životů velkou zábavu. Bavte se, milujte život a nevyhýbejte se novým aktivitám, ke kterým patří také noví přátelé. Vztahy se navazují velmi lehce a jemně. Hrajte si, bavte se a váš život se rozzáří jako hvězdy na nebi.

Ryby

Runa vás chrání a zároveň vám dodává sílu a odvahu k novým aktivitám. Nebojte se zariskovat a propusťte ze svého života strach. Nyní nad vámi nemá žádnou moc, což ve vás vyvolává mnoho nádherných pocitů a emocí.

Tento týden podle výkladu tarotu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 9. 2024

Berani, nepříjemné situace, které dnes nastanou, by vás mohly přivést do stresu. V mysli se vám může objevit náhlá touha po útěku. Dejte si pozor, abyste si frustraci nevylévali přemírou jídla nebo pití. To by mohlo situaci jen zhoršit. Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a dokončete je. Následně si dopřejte dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu, a pusťte si film, který vás od všeho odpoutá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.