Denní horoskop KOZOROHA na 20. 12. 2022

Kozoroh 20. 12. 2022

Dnes jste dosáhli emocionálního vrcholu. Tento pocit může být mimořádně silný. V rámci tohoto současného trendu jsou možné velké proměny. Hledejte svobodu od běžné rutiny a neváhejte posunout hranice svých omezení. Hledejte hlubší smysl namísto následování davu a aktuálních trendů. Není čas na to, abyste byli lakomí nebo malicherní. Buďte opravdoví!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná to nebude ten nejspolečenskější den, který jste letos zažili. Planetární energie způsobuje, že setkávání s ostatními a nezbytný tok konverzace jsou více než rozpačité. Zdá se, že lidé klopýtají ve slovech, červenají se, jsou v rozpacích a obecně jim chybí sebedůvěra. Není to nejlepší doba pro první rande. Počkejte chvíli a může to být to nejlepší, co kdy bylo!

Práce

Někdo, s kým spolupracujete a kdo je na trhu již delší dobu, vám pravděpodobně poskytne mnoho informací. Berte tyto informace s rezervou. Ostatní lidé jsou striktně proti názoru této osoby. Zvažte obě skupiny názorů.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze plynou z toho, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Aspekt ve hře vám připomíná, že vaše budoucnost začíná dnes. Je vhodná doba položit si otázku: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete prožívat informovanost a potěšení z péče o své tělo a mysl spíše preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do informativního textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také