Denní horoskop KOZOROHA na 20. 4. 2023

Kozoroh 20. 4. 2023

Kozorozi, rychle upozorněte na nespravedlnost. Pokud někdo řekne něco urážlivého nebo nepravdivého, nenechte to plavat. Pokud to uděláte, nesete stejnou vinu jako osoba, která se provinění dopustila. Když víte, že máte pravdu, řekněte to. Je důležité, aby vás ostatní respektovali. Vaše čestná povaha a dobré morální cítění jsou důležité vlastnosti, a proto by měly být náležitě oceněny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete cítit neuvěřitelně podráždění, zejména díky současné astrální konfiguraci. Sebemenší poznámka vašeho partnera (současného nebo budoucího) by vás mohla pořádně rozčílit. Možná by tedy bylo dobré nazvat to příležitostí odejít na nějaké tiché a klidné místo, kde můžete načerpat energii a spojit se s hlubokým klidem ve svém nitru. Pak můžete být pro milovanou osobu sladcí jako dort.

Práce

Nesnažte se své spolupracovníky a zaměstnance zařadit do škatulek, které byste pro ně chtěli vytvořit. Chcete, aby se chovali určitým způsobem, který vám vyhovuje. Bohužel vaše přání není jejich příkazem. Zbavte se kontroly a posuzování.

Peníze

Je to pro vás zvláštní týden. Ačkoli ve vašem životě dojde k posunu vpřed a ubude starostí s technikou, na domácí frontě se objeví problémy s nečekanými výdaji. Mezitím přicházejí změny na pracovišti v personální a politické oblasti. Pokud jste stále na palubě, bude to lepší. Pokud ne, nikdy to nebude takové, jaké byste chtěli. Zamyslete se nad tím, jak provést zdravou změnu.

Zdraví

Dnes se cítíte velkorysí a milující. Je to skvělý den být vámi. Vyzařujte a užívejte si svou energii, kterou rozdáváte. Lidé budou chtít být ve vaší blízkosti. Nesmíte kvůli druhým zanedbávat sami sebe, vždy je to pro vás riziko. Dopřejte si dostatek času a prostoru na cvičení jógy, běhání,nákup večeře, na cokoli, co potřebujete udělat pro sebe. Pokud je to možné, užívejte si společnosti druhých, ale oceňujte i tu svou.

Přečtěte si také