Denní horoskop KOZOROHA na 28. 8. 2022

Kozoroh 28. 8. 2022

Dnes možná nahradíte nedostatek lásky čokoládou, protože se cítíte v pokušení dopřát si něco dobrého. To je v pořádku, ale omezte se na malé množství. Přílišné mlsání sladkostí by vás mohlo mrzet, až vás bude bolet žaludek, nemluvě o tom, že si stoupnete na váhu! Pamatujte, že základem je střídmost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsou dny, kdy život zapadá do sebe tak, jak očekáváte. Dnešní planetární konfigurace může do vašeho milostného života vnést trochu chaosu. Možná si nebudete jisti, na čem kdo z vás stojí v nějaké obzvlášť důležité záležitosti. Nepomůže vám ani přemýšlení o ní. Budete se muset poučit z podobných případů v minulosti a použít svou intuici.

Práce

Pohybujte se dnes vpřed a neohlížejte se zpět. Vaše činy mohou ostatním připadat bezohledné, ale nebojte se. To oni budou na konci dne litovat, až vy dobudete svět a oni nedosáhnou ničeho.

Peníze

Toto období je pro vás důležité, protože expanze a štěstí se spojují s náhlými a často kreativními nápady. Znamená to, že se vám bude dařit přitahovat lidi a příležitosti. Vaše energie je nyní magnetická. Využijte ji ve svůj prospěch tím, že budete telefonovat, posílat životopisy a využívat svých sociálních kontaktů k setkávání s novými a zajímavými lidmi. Je možná báječná spolupráce.

Zdraví

V celkové atmosféře dnes pocítíte velkou úlevu. Je to dobrý den pro to, abyste svým zaměstnancům dovolili odejít dříve nebo aby si vaše děti daly zákusek navíc. Obvykle jste velmi nároční – na druhé, ale především na sebe. Zkuste si dát svolení, abyste se také trochu pobavili! Možná je to dokonce dobrý večer k tomu, abyste se blíže seznámili s někým, koho máte rádi  nechte se vést svou fantazií!

Přečtěte si také