Denní horoskop LVA na 15. 9. 2022

Lev 15. 9. 2022

Přestaňte plánovat a začněte dělat. Může se objevit tlak, abyste opustili svou běžnou rutinu a udělali něco z rozmaru, Lve. I když to možná není váš obvyklý způsob, rozhodně to není důvod, proč to nedělat. Nechte svou mysl objevovat nové oblasti. Nebojte se posbírat volné kousky starého snu, které jste nechali viset ve vzduchu. Znovu oživte svou vášeň pro život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás čeká několik milostných překvapení. Den může začít docela dobře, ale náhle se může změnit v divokou frašku neznámých rozměrů. Mohli byste komunikovat s někým, kdo s vámi sdílí stejné podivínské záliby a kdo má navíc velmi zvláštní, okouzlující a nekomplikované způsoby bytí. Pokud vám to připadá správné, jděte do toho.

Práce

V posledních třech týdnech jste zjistili, že vaše vztahy s ostatními jsou celkově dosti vyhrocené a agresivní. Nyní se nálada mění a vy zjistíte, že následující tři týdny přinášejí období většího porozumění a spolupráce s ostatními.

Peníze

Vesmír vám poskytuje zdravou dávku podpory, když se snažíte vydělat více peněz a vytvořit si v životě větší strukturu. Aspekty ovlivňující vaše peníze a hodnoty způsobují, že je vhodná doba nejen k vydělávání více peněz díky větším příležitostem, ale také ke zkoumání, jak je v budoucnu investovat. Proveďte náležitý průzkum a začněte opatrně, a až se budete cítit pohodlněji, rozviňte svou činnost.

Zdraví

Pokud dnes narazíte na potíže, bude pro vás přínosné, když si dáte pauzu a dopřejete si klid a soukromí, abyste vychladli, než začnete jednat. Existuje silná tendence jednat iracionálně. Dejte druhým výhodu pochybností. Pamatujte na větu: "Budu o tom muset přemýšlet a pak se vám ozvu." Vždycky se snažte, abyste byli v klidu. Tato slova mohou pomoci, když jsou vaše emoce příliš horké na to, aby vám umožnily přemýšlet na místě. Pití horkých nápojů pomůže ochladit vaše vnitřní cesty.

Přečtěte si také