Denní horoskop LVA na 20. 9. 2022

Lev 20. 9. 2022

Některé nepříjemné informace, které dnes obdržíte od skupiny, s níž jste spojeni, by vás mohly přimět k zamyšlení, zda máte s touto skupinou budoucnost, Lvi. Mohlo by to pro vás být rozčarování, ale tento den není vhodný k tomu, abyste dělali nějaká rozhodnutí. Počkejte několik dní a pak objektivně zvažte to, co jste dnes slyšeli, a zhodnoťte to, jaký to má dopad. Budete v mnohem lepším rozpoložení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V oblasti lásky a romantiky se dnes může vyskytnout menší technický problém. Objevuje se obtížná citová oblast, kterou je třeba vyléčit. Jak se s tím vyrovnáte, záleží na tom, zda budete mít pocit, že dokážete překonat případné obavy a společně problém vyřešit. Pokud máte pocit, že ano, začněte s tím ještě dnes – čím dříve, tím lépe.

Práce

Dnešním dnem začíná čtyřtýdenní cyklus, v němž se budete ve své kariéře cítit mnohem náročněji. Během tohoto období se setkáte s překážkami a uvědomíte si, že musíte upravit svůj postup, abyste byli úspěšní.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Když se cítíte ztraceni a nevíte, co chcete, držte se své rutiny. Při správné péči o tělo (kvalitní, čerstvé jídlo, dostatek vody a pohybu) se podvědomí nakonec odhalí samo. Vytvořte si dnes pro sebe pečující a předvídatelný vzorec. Dýchejte vědomě. Základní cvičení hatha jógy vám pomůže zklidnit mysl. Jakékoli poselství, které se ve vás skrývá, vyjde na povrch, pokud se na jeho přijetí připravíte. Nechte se unést a přijměte krok nevědění.

Přečtěte si také