Denní horoskop LVA na 27. 10. 2022

Lev 27. 10. 2022

Nečekaný finanční prospěch by vás dnes mohl připravit o řeč. Může to být nečekaná prémie, dárek nebo dokonce malá výhra v loterii. Tento den je vhodný k hledání nepravděpodobného. Pokud máte projekt, který jste chtěli vyzkoušet, ale váhali jste, protože je příliš riskantní, pusťte se do něj právě teď. Úspěch a štěstí by měly provázet vše, co se nyní začne nebo dokončí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás přiměje k tomu, abyste byli svým nejneobvyklejším, ale přesto magneticky přitažlivým já. Ať už vás rozbuší srdce z jakéhokoli důvodu nebo ideologie, můžete se vsadit, že se najde někdo, kdo by s vámi tuto cestu také rád sdílel. Vyjděte ven a udělejte nějakou kampaň, dělejte to, co vám dělá radost, a ti, na kterých vám záleží, se k vám přidají. Jste v nejlepší formě.

Práce

Odolejte nutkání uklízet a organizovat vše, co je v dohledu – včetně cizích stolů a pracovních míst. Jakmile se jednou pustíte do úklidu, bude pro vás těžké přestat a přijdete o cenné informace, které k vám přicházejí.

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Ne každý den má být převratný. Možná se přistihnete, že toužíte po nějakém šumivém pocitu, který právě teď není. Zhluboka dýchejte, uvolněte se a berte v úvahu příliv a odliv toho všeho. Udělejte něco dobrého pro své zdraví v rámci přípravy na nadcházející vzrušující časy! Pijte vodu, plánujte si jídlo dopředu, vyjděte ven a trochu si zacvičte. Nezoufejte, dobré časy jsou hned za rohem!

Přečtěte si také