Denní horoskop RAKA na 27. 11. 2022

Rak 27. 11. 2022

Vaše tělo, které obvykle běží velkou rychlostí, vám říká, abyste zpomalili. Čas od času si musíte dát pauzu. Snědení velké mísy karamelového popcornu při sledování televize vás neposune do spirály, ze které se už nikdy nedostanete. Naopak, po takovém požitku se můžete cítit osvěženi a dokonce závratně. Proč to nezkusit?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V souvislosti se současným vztahem můžete prožívat velkou náladovost a ne příliš štěstí. Máte velkou šanci, že si budete užívat, pokud se vám podaří partnera (současného nebo budoucího) vytáhnout z jeho hluboce zamyšlené a introspektivní nálady a přimět ho, aby se nějakým způsobem zapojil. Může se však zdát, že je odhodlán dělat pravý opak všeho, co chcete dělat vy.

Práce

Pečujte o svou zahradu s pracovními projekty. Musíte zůstat disciplinovaní, abyste dosáhli výsledků, v něž doufáte. Dodržujte plán a neodchylujte se od něj. Čím stabilnější budete, tím více toho dosáhnete.

Peníze

Toto období se týká činnosti ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí. To může vyvolat staré pocity týkající se peněz, z nichž některé pro vás nyní nemusí být nejzdravější. Problémy vám mohou působit také technologie, protože se budete snažit nevyhodit počítač z okna. Vaše jednání by mohlo zranit něčí city. Šetřete své finanční prostředky na lepší časy.

Zdraví

Ve vzduchu je dnes cítit frustrace, které se budete chtít vyhnout. Držte se dál od pokušení (například zpracovaného cukru) tím, že budete myslet na své povinnosti a cíle  na vše, na co se můžete těšit. Pokud dnes trváte na souboji vůlí, svádějte ho se svou touhou jíst zmrzlinu, a ne s někým, na kom vám záleží! Být vítězem znamená odolat nutkání dělat drobné sebedestruktivní věci, kterých budete zítra litovat.

Přečtěte si také