Denní horoskop ŠTÍRA na 19. 9. 2022

Štír 19. 9. 2022

Štíři, dnes může být nutné učinit rozhodnutí, které vyžaduje logiku a praktičnost. Může se stát, že vám budou překážet city. Nebojujte s tím. Někdy je nejlepší ustoupit a rozeznat, proč vám do toho zasahují emoce. Existuje nějaký skrytý faktor, který možná neberete v úvahu? Znáte všechna fakta? Než se k něčemu zavážete, zvažte všechny eventuality.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den s sebou přináší pocit vzrušení. Vám i vašemu partnerovi může prospět, když si odpočinete od každodenní rutiny a vyrazíte ven dělat něco opravdu jiného. Pokud je to možné, vyzkoušejte cokoli s přidaným prvkem nebezpečí, například jízdu na kánoi, seskok padákem nebo automobilové závody. Po absolvování tohoto jedinečného zážitku si pravděpodobně budete jeden druhého mnohem více vážit.

Práce

Několik posledních týdnů jste dostávali mylné informace o něčem, co je pro vás důležité a zásadní pro váš úspěch na pracovišti. Díky tomu, že se vesmír vyjasnil, vyšla pravda najevo a vy s ní můžete konstruktivně pracovat.

Peníze

Tvůrčí práce, akce a tvrzení se nyní spojují. To změní způsob, jakým se spojujete se sociálními skupinami, a možná začnete uvažovat o tom, že byste se v blízké budoucnosti stali samostatně výdělečně činnými. Tento aspekt říká, že vaše nápady jsou pevné. Potřebujete jen odvahu, abyste tento přechod uskutečnili a dotáhli do konce. Peníze přijdou, když navážete na to, co se vám poštěstilo vytvořit.

Zdraví

Když se cítíme sebejistě, je lákavé dávat rady nebo se v mnoha případech začít starat o druhé. Buďte opatrní, může to být nebezpečné. Neexistuje žádná jistota, že naše zdraví bude zítra stejné jako dnes; musíme si vždy zachovat pokorný postoj a sloužit svému tělu každý den. Tuto přirozenou lidskou lenost lze překonat malou dávkou disciplíny. Vyvarujte se péče o druhé místo sebe. Pokud budete žít podle této zásady, budete nakonec lepším přítelem, protože budete k dispozici a silní v době krize a nouze.

Přečtěte si také