Denní horoskop ŠTÍRA na 25. 12. 2022

Štír 25. 12. 2022

Vaše pověstná netrpělivost si s vámi zahrává. Příliš spěcháte. Možná jste změnili věci navenek, ale nezměnili jste to, kým skutečně jste. Odolejte pokušení všechno smést ze stolu a začít znovu. Kdybyste to udělali, za pár měsíců byste byli zase tam, kde jste začali. Přemýšlejte o lepším přístupu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste v pokušení vykreslit idyličtější obraz sebe a svého životního stylu, abyste druhého přesvědčili, aby s vámi chodil, můžete se dopustit smutné chyby. Energie vyzařující z planet může tento sklon k přehánění podpořit, ale bohužel nebudete schopni udržovat lež donekonečna; po nějaké době jistě odhalí pravdu. Pokud ho však skutečně přitahujete, bude mu to stejně jedno.

Práce

Dnešek pro vás znamená začátek nového cyklu růstu v oblasti práce a kariéry. Je vhodná doba na to, abyste se zbavili starých návyků a vzorců, které vám již neslouží. Začněte znovu s novým, pozitivním přístupem.

Peníze

V tomto týdnu máte spoustu silné energie, která vám pomáhá dosáhnout svých cílů a vybudovat finanční zabezpečení pro svou rodinu. Vesmír vám poskytuje příležitosti k rozšíření svých pracovních znalostí tím, že se v práci naučíte mnohem více, abyste si příště mohli účtovat více. Věnujte pozornost tomu, co můžete využít. Jelikož si planety skvěle rozumějí, máte po ruce ingredience pro úspěch.

Zdraví

Díky ohnivé energii, která k vám přichází z nebeské konfigurace, nebudete mít žádné potíže s přístupem ke své okouzlující osobnosti. Využijte tuto energii ke zpestření svého cvičebního programu. Jakékoli aerobní cvičení vás prakticky vynese nahoru. Možná se budete chtít obrátit k józe nebo jinému druhu hlubokého protahovacího cvičení, které do vašich svalů vnese trochu tohoto tepla, trochu je rozpustí a pomůže jim protáhnout se a prodloužit.

Přečtěte si také