Denní horoskop STŘELCE na 19. 12. 2022

Střelec 19. 12. 2022

Tohle je pro vás úžasný den. Nejenže jsou vaše emoce na cyklickém vrcholu, ale mají také přidanou sílu, která vám pomůže zachovat si odvahu tváří v tvář jakémukoli odporu, který se vám postaví do cesty. Dobrou zprávou je, že vaše plánování se může vyplatit. Působí zde silné síly, které vám pomáhají pokročit směrem k vašim cílům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše láska vám nedovolí strávit další noc doma, když je tu tolik zábavy a vzrušení. Astrální vliv vybízí k radikálnímu odklonu od běžné každodenní rutiny a k experimentům s novými druhy aktivit, které vás osobně osvobozují a naplňují a které se líbí i vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu). Vyjděte ze zajetých kolejí a naučte se znovu žít.

Práce

Rozhodovat se dnes sám bude téměř nemožné. Místo toho, abyste hodiny přemýšleli v hlavě, poraďte se s někým jiným. Nejlepší strategií pro úspěch je nechat si poradit od druhých. Komunikace mezi vámi bude probíhat dobře.

Peníze

Právě teď jste pravděpodobně lepidlem ve svém vlastním životě. Možná jste středobodem své společenské nebo pracovní skupiny, ale právě na vás se nyní všichni obracejí, abyste našli nové nápady a aktivity, které mohou všem finančně pomoci. Pokud se cítíte zahlceni, nedělejte to. Pokud se rozhodnete, jste více než schopni vytvořit nové bohatství pro sebe i pro ostatní. Nejste za ně zodpovědní, ale můžete navázat cenné kontakty.

Zdraví

Dnes máte pocit, že pravidla jsou nesmyslná. Je to znuděný pocit, který je třeba znovu začlenit do velkého, krásného kruhu zvaného péče o sebe. Abyste si rozjasnili den a možná se zbavili trudomyslnosti v souvislosti s cvičením nebo starostmi o stravu, zkuste dnes najít něco, co potřebujete, abyste se cítili dobře. Nový šampon? Perličková koupel? Zvláštní barva šátku nebo košile? Rozhodně doporučujeme horkou koupel s kapkami jasmínového nebo borovicového esenciálního oleje.

Přečtěte si také