Denní horoskop VAH na 1. 10. 2022

Váhy 1. 10. 2022

Siláctví sice není vaší obvyklou součástí, ale pokud existuje den, kdy se cítíte dobře, když se můžete přetrhnout, je to právě dnes. Dost je dost. Převezměte kontrolu nad svými činy a odpovědnost za jejich důsledky. Využijte tento den k posílení svého sebevědomí a ve všech svých jednáních jednejte s jistotou. Buď to chcete, nebo ne.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes cítíte trochu mrzutější než obvykle, je to pravděpodobně způsobeno atmosférou, kterou vytváří planetární konfigurace. Samozřejmě vás nikdo nebude brát vážně a vaši nejbližší si vás budou i nadále dobírat, ale přesto možná budete potřebovat trochu humorné resuscitace. Pokud je to možné, pokuste se vyrazit na nějaké komediální představení nebo zůstaňte doma a pusťte si video, u kterého se budete smát.

Práce

Nezatěžujte své okolí nekonečnými historkami, stresem a drby z práce. Pokud je to váš volný den, užijte si ho a nekažte ho sobě ani ostatním kolem. Pokud jste v práci, berte to s nadhledem a nepodléhejte stresu.

Peníze

Vesmír vyzdvihuje vaše kariérní odvětví a pomáhá vám dodávat potřebnou energii pro růst. Možná se vrátíte ke starému nápadu nebo projektu, který jste předtím opustili, a zjistíte, že nyní je ideální čas na jeho realizaci. Možná zjistíte, že vaše sny nebo intuitivní záblesky vám obzvláště pomohou přijít s něčím, co ještě nikdo nikdy neviděl.

Zdraví

Současná planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se na svůj život podívali ze zdravého nadhledu. Možná pracujete na plánu, jak byste chtěli žít svůj život v příštích 25 letech. Musíte se snažit rozhodovat o svém zdraví vědomě, neboť vaše těla jsou samotnou strukturou, ve které žijete! Poskytněte si veškerou pomoc, kterou potřebujete, abyste zjistili, co vám nejlépe vyhovuje z hlediska stravy a pohybu, a vytvořte si rovnováhu, která zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také