Denní horoskop VAH na 16. 11. 2022

Váhy 16. 11. 2022

Nedávno jste dosáhl úspěchu ve své profesi. Tvrdě jste pracovali a učili se, což neuniklo těm, kteří jsou v hierarchii nad vámi. Získali jste nový respekt k sobě a svým schopnostem. Možná budete chtít využít jeden ze svých darů. Může to být umělecký talent nebo dar léčení. Využijte ho naplno!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to doba, kdy jsou pocity velmi silné. Pokud jste již ve vztahu, může být váš partner (současný nebo budoucí) překvapen, jak hluboké jsou vaše emoce. Pokud začínáte nový partnerský vztah, může vám pomoci zastavit se a přemýšlet, než si vylijete srdce, a pak zjistíte, že to není tak, jak jste si mysleli.

Práce

Ostatní lidé potřebují vaši podporu, aby se cítili bezpečně a sebejistě. Neopouštějte je v jejich nouzi. Jednoho dne vám to brzy vrátí a vy jim budete nesmírně vděční. Nyní je čas dávání a soucitu s druhými.

Peníze

Toto období pro vás znamená pozitivní vliv na váš dům peněz a hodnot. Vesmír přináší sdělení o nové příležitosti vydělat krátkodobě více peněz a zároveň provést dlouhodobější proměnu způsobu, jakým ve svém životě spoříte, utrácíte a nahlížíte na peníze. Vede to k větší životní proměně, protože se přestanete starat o to, co nemůžete ovlivnit, a stanete se v tomto procesu silnějšími. Docela pěkné.

Zdraví

Vaši vysokou energii doplňuje dnešní planetární konjunkce, která je pro tuto emocionální planetu rychlá a živá. Očekávejte proto, že se budete těšit z blízkých osobních vztahů. Díky konverzačnímu talentu a živému zájmu o umění a kulturu bude vaše okolí vzrušující. Nedovolte, aby vás o tento oslnivý okamžik připravila letargie nebo špatná strava. Je načase udržet si energii cvičením a lehkými jídly!

Přečtěte si také