Denní horoskop VAH na 18. 12. 2022

Váhy 18. 12. 2022

Může se zdát, že lidé dnes ztratili citlivost. Vy se mezitím cítíte nerozhodně a nevíte, kudy se vydat. Lidé vás chtějí slyšet. Chtějí vědět, co si myslíte. Nebojte se říct svůj názor, i když je v rozporu s obecnou náladou. Nesklánějte se, pokud věci nejdou přesně podle vašich představ. Věci se brzy zlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie ve vás vyvolává pocit, že jste vůči svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) trochu kritičtí. Ve skutečnosti se zdá, že právě teď procházíte obdobím třídění a prosívání všech svých vztahů a vyřazování těch, které se zdají být na mrtvém bodě. Než někoho rovnou zavrhnete, buďte alespoň ochotni vést rozhovor a dejte druhému člověku šanci, aby se vyjádřil.

Práce

Máte skvělé nápady a sílu, která za nimi stojí. Nyní potřebujete jen disciplínu a uzemnění, abyste mohli své sny zhmotnit na této úrovni. Využijte tuto energii k tomu, abyste podnikli důležité kroky nezbytné k uskutečnění těchto snů. Soustřeďte se, plánujte a organizujte.

Peníze

Pokud jde o peníze, brzy se pravděpodobně dočkáte mírného, ale potřebného zlepšení. Planeta lásky, přijetí a tvořivosti po vás žádá, abyste se stali osobou, kterou všichni považují za úspěšnou a za vzor, jemuž je třeba se vyrovnat. Jste pro ostatní vzorem, i když si to možná ještě neuvědomujete. Vidí ve vás potenciál a možná se vám tento týden skutečně ozve někdo, kdo vám může zajistit skvělý pocit ze sebe sama, takže mějte uši otevřené.

Zdraví

Když se cítíme sebejistě, je lákavé dávat rady nebo se v mnoha případech začít starat o druhé. Buďte opatrní, může to být nebezpečné. Neexistuje žádná jistota, že naše zdraví bude zítra stejné jako dnes; musíme si vždy zachovat pokorný postoj a sloužit svému tělu každý den. Tuto přirozenou lidskou lenost lze překonat malou dávkou disciplíny. Vyvarujte se péče o druhé místo sebe. Pokud budete žít podle této zásady, budete nakonec lepším přítelem, protože budete k dispozici a silní v době krize a nouze.

Přečtěte si také