Horoskopy

15. března 2019 00:00

redakce Prima Ženy

Horoskop na dnešní den dle Luny pro 15. březen

Poznáváme svou minulost, kořeny, a když se odvážíme, tak i osud – karmu. Zorganizujme rodinné setkání, návštěvu, povídejme si o našich předcích, našem rodu, minulosti. Získáme informace, s nimiž můžeme pracovat, čistit rodinnou karmu, měnit negativní rodové vzorce.

Luna v Raku - přibývá

symbol Fontána

Ve dnech Luny v Raku jsme citlivější, zvláště vodní znamení (Rak, Štír, Ryby). Vše prožíváme intenzivněji, což může přinášet i vztahovačnost a deprese.

Račí energie se soustřeďuje do oblasti žaludku, prsou a psychiky. Právě zde musíme být opatrnější. Hlídáme si skladbu jídelníčku, ale i každé slovo, které vyřkneme. Poslechneme si příjemnou hudbu, při níž relaxujeme a zapomínáme na starosti. Užíváme si klidu domova, rodiny, dětí a blízkých přátel.

[[nid:5690664]]

Zkusíme nový recept na „zdravou dobrotu“. Poradců, knih a pořadů v televizi i informací na internetu je mnoho. Nechme se inspirovat třeba východní kuchyní a překvapme ostatní nevšední večeří. Popíjíme jasmínový čaj, nebo čaj Yerba maté. Dáme si skleničku dobrého vína nebo piva.

Pozor, nemyjeme si ani nestříháme vlasy, slábnou.

Slušet nám bude světle růžová nebo modrá.

Vybereme šperky s perlami nebo larimarem. Svůj osobní prostor provoníme levandulí nebo ambrou.

[[nid:5704844]]

Sdílejte článek
Štítky RAKO maté

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.