Ryby – Měsíční horoskop (březen 2022)

Ryby březen

To, co vás může potrápit už na začátku března, budou finance. Může dojít k nějakému poškození věci v domácnosti nebo porouchání auta a vy to budete muset řešit hlavně finančně, což vám hodně zkomplikuje finanční situaci. Nezoufejte, možná dostanete od někoho krásný dárek, který vám udělá radost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vnímám svět z té lepší stránky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

V březnu budete mít dostatek sil vyřešit všechny záležitosti, které vás trápí delší dobu. Soustřeďte se na to a nepromarněte svoji energii a sílu. Pomůže vám i někdo blízký, ale nebude to váš partner. Je to někdo, kdo vás má upřímně rád a záleží mu na vás. Důvěřujte sobě i tomuto člověku.

Práce

V práci zažijete přesuny a stěhování. Budete cítit, že jste na vše sami a v beznaději kvůli nedokončeným projektům, které musíte dořešit a nebude se vám chtít nebo vám to nepůjde tak, jak byste si představovali. Zato přesuny a změny vás budou bavit. Projekty se snažte dokončit postupně.

Peníze

Tento měsíc není příznivý pro vaše finance, naopak budete muset rychle sehnat peníze na zaplacení nějaké pokuty nebo nedoplatku.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Viróza. Okrová.

Přečtěte si také