Panna – Měsíční horoskop (prosinec 2023)

Panna prosinec

Hned na začátku měsíce vás čekají nové začátky s někým stabilním. Budou to nejen nové začátky, ale také skvělý flirt nebo úžasný sex. A další nové začátky přijdou i v následujících týdnech a připojí se k nim i velice vášnivé období. Pozor si dejte na možné otěhotnění, pokud neplánujete rozšířit rodinu. Koncem měsíce můžete prožít nějaké zklamání kvůli neaktivitě partnera, který vás může i manipulovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Těším se na budoucnost.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Hned na začátku prosince se partner začne snažit pracovat na spokojenosti ve vašem vztahu, a tak přinese do partnerství více lásky. Konflikt může přijít v druhém týdnu, kdy si můžete vyříkat nějaké náhlé impulzivní ukončení. Partner vám pošle zprávu o své beznaději, ale vše dobře dopadne. Koncem měsíce budete prožívat velkou lásku a něco se urychlí v souvislosti s vaším setkáním.

Práce

Na začátku měsíce vám všechno přijde jako jedna velká iluze, bude vám divné, že vše je zalité sluncem a klidem. Jenže ono to bude chtít velkou vnitřní změnu, aby ten stav fungoval déle. Jeden kolega začne bojovat o vaši pozornost a půjde mu to skvěle. Koncem měsíce můžou přijít ztráty. Vše se zpomalí. Na konci roku u vás v práci někdo z kolegů požádá někoho o ruku.

Peníze

Začátkem měsíce je nebudete vůbec řešit, ale pak přijdou z vaší práce a uložíte je do banky.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Chronické potíže. Bílá.

Podívejte se, co přinese prosinec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také