Panna – Měsíční horoskop (říjen 2024)

Panna říjen

Začátkem měsíce října se můžete rozejít s nějakou ženou, která nebude chtít řešit problémy a může vám tím zkomplikovat život. Čeká vás i nějaké splnění vašeho snu a budete mít dostatek energie si to užít. Ještě v první polovině měsíce vám někdo může poslat zprávu a pozvat vás na dovolenou, ale bude to rychlá nabídka. Pak překonáte všechny překážky a začnete znovu. Můžete se dokonce bláznivě zamilovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám krásné dny.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Váš partner nebude chtít na začátku měsíce řešit problémy, a to vás dost naštve. A tak se budete věnovat jiným věcem, jenže to vám přinese seznámení s jiným mužem, a nakonec to dopadne tak, že se koncem měsíce budete rozhodovat mezi dvěma muži. Rozhodnete se správně, začne vám nový vztah a zamilujete se.

Práce

Trpělivost vám přinese nové možnosti a možná i novou práci. Budete mít doslova sklizeň pracovních nabídek a vám se to bude opravdu zamlouvat. Budete svou práci doslova milovat. Dařit se vám bude ve všech ohledech, a dokonce přijde i nějaká pracovní pochvala.

Peníze

Nějaký muž vám přinese stabilitu a také obrovskou radost z vašich financí. Mohou se vám vrátit investované peníze z minulosti.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kůže, zelená.

Podívejte se, co přinese říjen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také