Panna – Měsíční horoskop (září 2024)

Panna září

Na začátku měsíce se budete rozhodovat, a bude se to týkat nových začátků a vaší práce. Budete hodně pracovat. Hned poté začnete řešit vztahy, protože se vám ozve muž, který už nechce být sám a bude si tím naprosto jistý. Je to někdo z vaší minulosti a něco nového vám nabídne. Může se jednat i o cestu nebo dovolenou. Koncem měsíce už budete bláznivě zamilovaní a možná dojde i na žádost o ruku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Dělám věci správně a systematicky.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Býk

S kým budete mít problémy

Střelec

Vztahy

Na začátku září bude nějaký muž z vaší minulosti aktivní a rozhodne se s vámi začít řešit jeho city k vám. Bude vás manipulovat přes zprávy, v nichž vám sdělí svou beznaděj a ochotu začít na vašem vztahu pracovat. Bude se snažit vše z minulosti uzavřít, dělat, že se nic nestalo, a bude pracovat na nových začátcích. Koncem září začnete nový vztah a budete zamilovaní jako blázni. Jen pozor na otěhotnění.

Práce

Práce pro vás bude na začátku měsíce stabilní, něco se urychlí, ale pozor si dejte na závislosti a sex v práci. V druhé půlce měsíce můžete odjet na dovolenou nebo na prodloužený víkend. Uzavřete vše neuzavřené a odtajníte něco zajímavého. Koncem měsíce budete hodně pracovat a budete svoji práci milovat.

Peníze

Od začátku měsíce budete mít k penězům otevřenou cestu. Někdo vám je bude závidět, ale vy to ustojíte a čeká vás stabilita. Budete si moci konečně koupit něco, na co jste se už dlouho těšili.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Střeva, hnědá.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také