Ryby – Měsíční horoskop (září 2024)

Ryby září

Začátkem měsíce budete řešit muže, který je k vám odtažitý, a vy se rozhodnete to celé uzavřít. Možná to bude unáhlené, ale vám to pomůže. Pak se objeví jiný muž, který vám přinese změnu v podobě lásky. V druhé půlce měsíce se opět s něčím rozejdete a osud vám přinese stabilitu, a to především finanční. Koncem měsíce bude o rychlosti, jak překonat překážky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše se mi daří.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Začátkem měsíce se rozhodnete někoho opustit a ukončit s ním všechny styky. Což vám přinese lásku jako trám. Potkáte někoho nového a můžete se opravdu zamilovat. Čekají vás nové začátky vztahu, který bude stabilní, a vy se opravdu zamilujete. Budete se občas cítit sami, ale osud vám přinese vášeň a energii vše vyřešit.

Práce

Bude se vám dařit už od začátku září. Čekají vás nové začátky a budete vším okouzleni. V druhé polovině měsíce budete v práci hodně akční a budete mít i velmi mnoho schůzek. Poté nebudete práci vůbec řešit, protože budete unaveni. Nějaký váš kolega vám pomůže vše dokončit a uzavřít. Konec měsíce je o posunu a něčem novém plném vášně.

Peníze

Na začátku měsíce budete čerpat peníze z minulosti a tím uzavřete většinu svých závazků a posunete se do velké spokojenosti. Na konci měsíce můžete s financemi trochu bojovat, ale přijde nějaký nápad, který vám přinese naprostou finanční jistotu a velkou radost.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Štítná žláza, tyrkysová.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také