Vodnář – Měsíční horoskop (červen 2024)

Vodnář červen

Čekají vás oslavy, dokonce i nějaké večírky, na kterých se budete vyloženě nudit. Snažte se z nich vymluvit. V práci za vámi někdo z vašich kolegů přijde o pomoc a radu, pokuste se mu pomoci, protože budete do budoucna potřebovat i vy jeho pomoc. Pozor na špatné finanční investice, které budete řešit až na úplném konci měsíce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vzpomínky mě uklidňují.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Váhy

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Váš partner do vás bude beznadějně zamilovaný už zpočátku měsíce a bude se snažit dělat akce tak, aby vám tu lásku dal najevo. Vy ho však budete odmítat, ale osud vám dá najevo, že mu máte dát šanci. Po krátké době se vám oběma splní sen a vy se stanete opět partnerkou se vším všudy. Pokud toužíte po dítěti, můžete i otěhotnět. Přicházejí nové zážitky, nová setkání, která přináší jistoty, nové plány a možná i úžasná dovolená.

Práce

Události, které se stanou na začátku měsíce, ovlivní celý váš měsíc. Zahrnuje to i pracovní oblast. Nebudete schopni se soustředit a můžete dělat chyby. Pokuste se práci po sobě kontrolovat, jinak vám hrozí problémy od nadřízených. Vezměte si dovolenou a uklidněte se, pomůže vám to.

Peníze

Peníze vůbec nebudete řešit, protože si na ně nevzpomenete. Zaplatíte vše včas a ničím se nemusíte trápit.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Zažívání, modrá.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také