Blíženci – Měsíční horoskop (květen 2023)

Blíženci květen

Měsíc bude plný silných emocí. Bude to ve vás oscilovat od naprostého klidu až po velké emocionální výbuchy. Nikdo z vašeho okolí nebude vědět, co od vás má očekávat. Tudíž budete mít konflikty jak doma, tak v práci. Je čas si někde odpočinout, nabrat sílu a dojít k harmonii.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Laskavost je pro mě důležitá.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Vodnář

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Ve vašich vztazích bude panovat celkem dusná atmosféra a vy můžete propadnout negativním emocím. Zdá se, že se tím vyhrotí i situace s vaším partnerem. Můžete kvůli tomu přijít o osobu, na které vám velice záleží. Naštěstí vám přichází na pomoc vaše kamarádka, která vám dá skvělou radu.

Práce

Váš nadřízený nemá radost z vašeho postoje, který máte k němu, a i jiným lidem z jeho okolí. Už to trvá delší dobu a pravděpodobně vám dá najevo svůj názor. Můžete se cítit uraženě, přesto si budete stát tvrdohlavě za svými názory. Pozor si určitě dávejte na vztahy s kolegy, kde můžete mít dojem, že vás druzí pomlouvají za zády.

Peníze

Dávejte si pozor nejenom na banky nebo jiné instituce, ale také na jednání s úřady. Zvláště kolem půlky května nemusíte jednat moc seriózně, což se vám nevyplatí a můžete zaplatit i větší částku, než byste platili normálně.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Krk. Fialová.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také