Velká věštba na květen pro Blížence: Budete v jednom kole, pozor na nedorozumění

BLÍŽENCI - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Blížence v pátém měsíci roku 2023? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže splnit přání týkající se lásky? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Desítka holí, která říká, že se pravděpodobně nezastavíte. Budete velmi aktivní, nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Raději si napište předem úkoly, které vás čekají, abyste pořád neměli v hlavě, že něco nestíháte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují hned začátkem měsíce celkem příznivé energie. Veškeré obchodní věci i to, čeho jste se báli, by mohlo vycházet celkem dobře. Také budete mít možnost získat pro svůj projekt někoho ze svých přátel, kdo vám pomůže a podpoří vás. Pozor si dávejte v oblasti lásky. Vypadá to, že by vám plány v tomto směru mohlo vždy něco překazit.

Půlka měsíce už bude příznivější. Budete se potkávat s lidmi, i když vždy jen na chvilku.

Koncem měsíce si hlídejte nepříjemnosti, které mohou vzniknout kvůli nedorozumění. Někdo může (možná i schválně) špatně pochopit něco, co řeknete, a pak to otočit proti vám. Dávejte si tedy pozor, co říkáte před lidmi, kteří vám nejsou úplně nakloněni nebo jim zkrátka některé věci nedochází, protože z malého kamínku by se mohla strhnout pořádná lavina.

Úplný konec měsíce bude velmi pěkný, budete mít někoho vlivného, kdo vás pochválí nebo ochrání. A pokud si to dobře nastavíte, můžete získat i nějaké peníze navíc.

Rituál na květen pro Blížence

Vyzkoušejte rituál, díky kterému si můžete splnit přání týkající se lásky. Vezměte si tarotové karty a vyberte z nich pohárového krále a královnu a devítku pohárů. Dále si připravte dvě červené svíce a zapalte je. Na lísteček napište konkrétní přání, které máte, pokapejte ho olejem ylang ylang nebo z jasmínu, nahlas řekněte, co chcete, svíčky zhasněte a tarotové karty schovejte zpět do balíčku. Svíčky pak zapalte pokaždé, když budete s tím, koho máte rádi.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.