Blíženci – Měsíční horoskop (listopad 2024)

Blíženci listopad

Listopad pro Blížence znamená období přehodnocení a uvědomění si priorit. Může se objevit chuť začít něco nového nebo změnit dosavadní směr. Energie měsíce je nakloněná osobnímu růstu. Nebojte se věnovat čas sobě a svým potřebám, přinese to dlouhodobé výsledky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám správné cíle.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Kozoroh

Vztahy

Vaše vztahy mohou projít intenzivními emocemi, ale přinesou příležitost k hlubšímu propojení. Singles mohou potkat někoho, kdo je zaujme svou originalitou. Je důležité naslouchat svému partnerovi a sdílet své pocity. Menší neshody mohou být snadno vyřešeny upřímným rozhovorem.

Práce

V pracovní oblasti můžete očekávat zvýšenou odpovědnost. Je potřeba zaměřit se na detaily a pečlivě dokončovat úkoly. Nebojte se ukázat své nápady, nadřízený ocení vaši iniciativu. Tento měsíc může být také vhodný pro zvažování nových pracovních příležitostí.

Peníze

Finanční stránka vyžaduje opatrnost, zvláště pokud plánujete větší výdaje. Nezapomeňte si zkontrolovat své účty a držet se rozpočtu. Můžete získat menší finanční příjem navíc, pokud budete kreativní a využijete své dovednosti. Investice raději zvažte na pozdější dobu.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kůže, okrová.

Podívejte se, co přinese listopad podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také