Denní horoskop LVA na 7. 10. 2022

Lev 7. 10. 2022

Tento den by mohl být šťastný, pokud jde o finanční záležitosti. Možná nečekaně dorazí částka, kterou jste očekávali a které jste se vzdali, nebo se vám naskytne příležitost vydělat si něco navíc. Může s tím být spojeno papírování a okolnosti mohou být neobvyklé, ale nenechte se zastrašit. Berte to jako den, kdy jste se chopili zlatého prstenu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud vás trápí vztahové blues a zdá se, že se z vašeho partnerství vytratila veškerá radost a zábava, energie tohoto dne vám pomůže vrátit do něj trochu vitality. Zajděte si na komediální představení nebo pozvěte pár přátel. I kdybyste si jen vyprávěli všechny své nejlepší vtipy, smích vám vrátí jiskru.

Práce

Pravděpodobně se stane to, o čem si myslíte, že je nejméně pravděpodobné. Při vytváření dlouhodobých plánů musíte mít na paměti, že existují stovky neočekávaných proměnných, které je třeba zohlednit. Zůstaňte flexibilní, zejména během několika následujících měsíců.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Dnešní energie v nás může vyvolat pocit osamělosti a deprese. Strach, že nedokážeme dosáhnout toho, co potřebujeme, roste, když jsme izolovaní. Pokud jste v dobré finanční situaci a můžete si najmout osobního trenéra, třeba i na krátkou dobu, může vám prospět zkušenost sdílení břemene při získávání lepší kondice. Právě díky pokračujícímu vztahu s ostatními se nám podaří projít tunelem a vyjít na druhé straně, odkud je nádherný výhled. Věřte nám.

Přečtěte si také