Beran – Měsíční horoskop (březen 2022)

Beran březen

V počátcích měsíce budete mít pocit, že před vámi někdo něco tají a budete stále zkoumat, kdo to je a o co se jedná. Nechte věci být, časem se vše dozvíte. Muž vám blízký, kterého znáte z minulosti, se objeví ve vašem životě a přinese vám něco nového, novou nabídku. A vy si užijete plody své práce. A koncem měsíce vám bude dokonce osud nakloněný.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Moje dny jsou plné radosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Jistoty, které máte, se vám v březnu budou hodit a uvědomíte si, že vaše pozice zase začíná být stabilní. Jenže jakmile si to uvědomíte, tak se najednou rychle něco ukončí a přijde rozčarování. Vše se stane kvůli muži, který přemýšlí víc hlavou než srdcem. Koncem měsíce můžete potkat velkou lásku.

Práce

Úřady nebo jiné instituce začnete řešit hned na začátku března. Ale bude to vše o pohodě a vy se v práci po dlouhé době budete radovat a užívat si to. Pomůže vám k tomu energický kolega, který se sice neumí rozhodovat, ale je ochotný pomoci. Na konci měsíce se na vše budete cítit sami.

Peníze

Nový zdroj financí se objeví na počátku března, ale v průběhu měsíce můžete s penězi bojovat, a to kvůli závisti konkurence.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Revmatické potíže. Bílá.

Přečtěte si také