Kozoroh – Měsíční horoskop (březen 2022)

Kozoroh březen

Na začátku března vás čekají velké změny a možná i nějaké přesuny nebo stěhování. Všechno však kolem vás bude zalité sluncem a láskou a budete v pohodě, jak jste už dlouho nebyli. Koncem měsíce s vámi začne někdo manipulovat, ale překonáte překážky a splníte si svůj sen. Na konci měsíce se ozve spravedlnost a vše bude tak, jak být má.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Ponechávám vesmíru a ostatním prostor, aby se vyjádřili.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Kvůli přemíře práce na vztahy vůbec na začátku března nebudete mít čas, ale ani chuť, protože jste se zamilovali do svého pracovního projektu. Jste plní vášně, ale to neznamená, že se kolem vás nebudou pohybovat protějšky, které budete svojí vášní přitahovat. A dokonce zažijete i žárlivost, ale také cesty plné zážitků. Můžete navštívit i statek, kde budou chovat kozy a berany. Pozor na úraz, aby vás zvířata omylem nenapadla.

Práce

Do práce budete doslova zamilovaní, jako jste už dlouho nebyli, a užijete si ji se vším všudy. Přinese vám to i přes velké pracovní nasazení klid a harmonii – to bude vaše výhra, díky tomu zvládnete víc, než si myslíte. V druhé půlce měsíce vás čeká něco nového, ale zase to bude plné překážek, které rádi zdoláváte.

Peníze

Pozor na výdaje v první půlce měsíce, na jeho konci ale přichází hojnost financí a dlouhodobý dostatek.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Záda. Zelená.

Přečtěte si také