Rak – Měsíční horoskop (březen 2022)

Rak březen

Čeká vás velice akční měsíc. Budete hodně cestovat, a to nejen pracovně, ale především s rodinou nebo partnerem. Do toho vám zasáhne práce, které přijde takové množství, že si nebudete umět představit, jak to skloubit s vaším cestováním, a začnete přemýšlet o tom, že rodinnou dovolenou zrušíte. Nedělejte to, vše zvládnete a dovolenou potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Daří se mi ve všem, co potřebuji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Rak

Vztahy

Už začátkem měsíce budete hodně cestovat nebo budete po cestování toužit. Jsou to nejen dovolené na horách, ale i prodloužené víkendy. Jediné, co vám bude vadit, je malá aktivita partnera. Možná je čas s tím něco udělat. Vždyť vy potřebujete cestovat a obohacovat se o nové zážitky. Tak si s ním zkuste promluvit a domluvit se na kompromisu.

Práce

V počátcích měsíce nebudete chtít nic řešit a necháte vše osudu. Budete mít hojnost všeho, co potřebujete. A především vás čeká mnoho setkání a schůzek a něčeho nového, vzrušujícího. V práci budete plodní a naprosto spokojení. Ke konci měsíce přijde řešení a možnost nové práce a velké radosti z ní. Konec měsíce je však o beznaději, přijde kolega, který vám přinese novou nabídku a vy se budete muset znovu rozhodovat.

Peníze

Na začátku měsíce vám přijde větší obnos peněz, který jste ani nečekali, a tak se zaradujete a investujete ho do cestování.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Dýchání. Zelená.

Přečtěte si také