Štír – Měsíční horoskop (únor 2022)

Štír únor

V počátcích měsíce budete flirtovat a možná se i rozhodovat v tom, kdo vás bude zajímat. Je možné, že nabídek se objeví víc. V půlce měsíce přichází hodně akcí a budete zaneprázdněni. Na konci měsíce dorazí velká změna, která s sebou přináší hádky a nedorozumění.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Věci se dějí, jak se dít mají.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Kozoroh

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Budete překonávat překážky, které jsou však překonatelné. Přijde totiž něco osudového, co možná v minulosti náhle skončilo, a vám se splní sen. Jsou před vámi nové začátky a také nové cesty. Můžete s partnerem i někam odjet. A hlavně vás čeká velká láska a tu si užijete.

Práce

Uzavřete minulost a budete se dívat dopředu do budoucnosti na nové pracovní vyhlídky. Dostanete totiž novou nabídku. Dejte si pozor, někdo s vámi bude manipulovat, odrazovat vás a říkat vám, že na vše zůstanete sami. Ve vašem životě zavládne pracovní stabilita a vy se uklidníte. Koncem měsíce budete uzavírat staré nedořešené věci a bude se vám to dařit.

Peníze

V počátcích měsíce vám peníze budou jen odcházet a budete mít pocit, že už nikdy nepřijdou, ale koncem měsíce se vše srovná.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel. Červená.

Přečtěte si také