Štír – Měsíční horoskop (březen 2022)

Štír březen

V počátcích března se možná vydáte na krátkou dovolenou, mohou se vám také přestat dít špatné věci, které přinášely stagnaci a ztráty, a začnete si užívat krásných chvil a doslova se zamilujete do svého života. Můžete také zažít krátký flirt. V půlce měsíce tak uzavřete minulost a někoho, koho jste dlouho měli v sobě. Poté se vám splní sen a začnete chodit na rande plné lásky. Koncem měsíce budete hodně pracovat a zářit štěstím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu za svým cílem a vidím světlo.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Kozoroh

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Na začátku března se můžete s někým pohádat kvůli lásce a vaší zamilovanosti. Někdo vám vyčte, že máte majetnické sklony. V druhé půlce měsíce budete zaměřeni více na práci než na vztah. Partner nebude nic řešit a bude v klidu, ale vám se do života vrátí někdo z minulosti, kdo se začne hodně snažit. Na konci měsíce se můžete k někomu i přestěhovat.

Práce

Hned na začátku měsíce vám muž nabídne práci a bude to něco, co jste chtěli už v minulosti a co vám přináší velkou změnu, ale i obrovskou radost. Budete mít něco, co pro vás bude i finanční jistota. Koncem měsíce však zjistíte, že jste si v nějakém ohledu dělali iluze a přestane vás to bavit. Na konci měsíce vám žena přinese ztráty a vy vše v klidu uzavřete.

Peníze

Budete muset udělat nějakou vnitřní změnu, abyste vše zvládli. Čekají vás cesty za penězi, ale i boj.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Chronické potíže. Červená.

Přečtěte si také