Váhy – Roční horoskop (2021)

Váhy 2021

Myšlenka pro rok 2022: „Plní se mi všechny sny a přání.“

Důležitá data pro vás na rok 2022: 1.2,6.3,25.10,12.11

Váš šťastný měsíc pro rok 2022: červenec

Na co si dát pozor v roce 2022:

Přijde vám velká láska a vy budete vidět nadějnou budoucnost a budete nejspíše velice zamilovaní. Musíte si dát pozor na závislost, nechat vše volně plynout, jinak přijdou deprese a nespokojenost.

Co vám rok 2022 přináší:

Osud k vám bude nakloněn a přinese vám klid a harmonii na které čekáte už dlouhou dobu. Koncem roku se dokonce můžete stěhovat. Pozor nechte to na partnerovi.

Co je pro vás v roce 2022 nejdůležitější:

Vnímejte hojnost, která k vám přichází a nechte ji volně plynout. Přinese vám i změnu uvnitř vás samých a vy se něčeho zbavíte, co vás dlouho trápilo. A tím se vše uzavře.

Nepříznivý měsíc 2022: březen

Rada pro vás na rok 2022: Kdo nepracuje na sobě, na tom bude pracováno.

Znamení, které vám přinese štěstí v roce 2022: Vodnář

Vaše šťastná čísla na rok 2022: 1,3,4,9

Co důležitého prožijete v každém jednotlivém měsíci v roce 2022

Leden – láska, prožíváte jedno z krásných zamilovaných období

Únor – partner k vám bude mít hodně majetnické sklony

Březen – boj týkající o to co chcete, ale ono se to neplní

Duben – nový vztah, nová láska, velké zamilování

Květen – měsíc plný setkání a schůzek

Červen – beznaděj spojená s vaším partnerem a uzavření jeho minulosti

Červenec – měsíc plný láskyplných akcí, ale také žárlivosti

Srpen – překonání překážek a posun ve vztahu, možné i těhotenství

Září – měsíc plný sexu a tajemství

Říjen – vášeň, energie a vše dopadne dle vašich očekávání

Listopad – hádky kvůli penězům

Prosinec – překonání překážek v rámci všech mužů kolem vás

Vztahy

S partnerem pojedete na začátku roku na delší dovolenou nebo budete společně hodně cestovat. A na cestách se vám bude dařit. Nezadaní by mohli potkat svého partnera také na cestě. Vztah bude plný jistoty a lásky. Jaro přinese do vztahu hádky, především v souvislosti se žárlivostí. Ale přijdou i nové začátky a partner bude hodně majetnický. Podzim přináší vašemu partnerovi pozitivní změnu a on se zbaví beznaděje. Na konci roku překonáte všechny překážky a osud vám přinese velkou lásku, možná i žádost o ruku.

Práce

V lednu vám bude nakloněn osud. Nebudete muset nic dělat, osud zařídí vše potřebné. Přízeň osudu potrvá až do jara. Pak nebudete chtít nic řešit a začnete více odpočívat. S létem přichází beznaděj, protože nebudete mít práci, která by vás naplňovala a bavila. Koncem roku v sobě něco změníte a navrátí se vám radost z práce. Budete mít hezký konec roku plný skvělé práce a spokojenosti. Rok uzavřete s radostí a plni nových očekávání.

Peníze

Po Novém roce se vám podaří našetřit peníze, které vám udělají velkou radost. Dokonce se objeví nový zdroj peněz a vy se budete mít opravdu dobře. Jaro přináší menší boj kolem financí, ale zvládnete to. Koncem roku v sobě něco změníte a začnete se k penězům chovat jiným způsobem, což přinese posun ve vaší finanční sféře. Nějaké peníze dokonce našetříte.

Zdraví

V začátku roku vám budou chybět vitamíny a minerály. Budete potřebovat i určitý detox, protože máte sníženou imunitu. Na jaře pozor na problémy s kůží. Možné spáleniny, a to jak od slunce, tak z jiného zdroje. Léto a podzim vám přinesou problémy s tlakem, může vám hrozit spíše nízký nebo kolísavý tlak. Ke konci roku můžete chytit zimní chřipku a je nutné ji dobře vyležet. Jinak konec roku strávíte v posteli.

Přečtěte si také