Váhy – Měsíční horoskop (březen 2022)

Váhy březen

Největší dilema měsíce března pro vás bude vztahovost. Budete se muset rozhodnout mezi dvěma partnery a bude vám to dělat obrovské potíže. Problém je v tom, že jednoho milujete a druhý vás bude obrovsky sexuálně a později i citově přitahovat. Co s tím?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Nacházím odvahu na to, co chci udělat.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Lev

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Začátkem měsíce se budete rozhodovat, jak ve vztahu dál, jak váš vztah posunout a co pro to udělat? Partner se bude snažit, ale vy budete chtít víc, než vám bude moci nabídnout. Bude vám posílat zprávy plné lásky, že vás opravdu miluje. A lásku od něj budete dostávat ve velké míře. Na konci měsíce však přijde někdo nový a vy se začnete rozhodovat, s kým zůstanete, možná se můžete i rozejít nebo to budete řešit. Ale tomu novému, co přijde, nedokážete odolat.

Práce

Akce, které prožijete, pro vás budou hodně podnětné a budete z nich mít velkou radost. Ovládne vás pocit, že plodíte velké věci, a to vám pomůže se radovat ze života. Pozor si dejte na závist. Nemusí být vaše, ale vašeho okolí. Koncem měsíce začnete v této souvislosti dostávat zprávy plné ztrát.

Peníze

Někdo si v práci bude vymýšlet a donášet na vás, což může znamenat i nějaké finanční postihy, vyřešte to co nejdřív.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Mandle. Bílá.

Přečtěte si také