Kozoroh – Měsíční horoskop (listopad 2023)

Kozoroh listopad

Na začátku měsíce vás čeká rozhodování, zda odjet na výlet do oblasti, kde vám bude zima, nebo odjet do teplých krajů. Budete o tom chvilku přemýšlet, ale nakonec se rozhodnete pro teplo. Tenhle výlet vás hodně uklidní a zažijete pocit stability a vyřešení mnoha problémů. Koncem měsíce vám přijdou větší peníze, i v této oblasti zažijete stabilitu a klid.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám odvahu a vášeň pro vše, co život nabízí.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Blíženec

Vztahy

Nebudete vědět, co chcete, a dokonce můžete zažít nějakou kritiku, ale potom se vše srovná. Pokud plánujete rodinu, máte skvělou příležitost přijít do jiného stavu už v půlce listopadu. Bude to pro vás měsíc plný vášně a skvělého sexu a osud vám to vše přinese bez velkých obtíží.

Práce

Začátkem měsíce budete chtít, aby se vše dělo děsně rychle. Budete vyloženě urputní s velkým tlakem na sebe i své okolí, ale tím nic nezmůžete. Takže vyčerpáte sebe i další lidi a pak budete muset odpočívat a dojde vám, že to bylo zbytečné. O všem budete poté hodně přemýšlet a vše se zastaví.

Peníze

Na počátku měsíce budete přemýšlet, kam investovat peníze, pak doplatíte něco z minulosti a zažijete obrovskou úlevu a naději do budoucna.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Slinivka. Červená.

Podívejte se, co přinese listopad podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také