Kozoroh – Měsíční horoskop (prosinec 2023)

Kozoroh prosinec

Na začátku prosince vás čeká deprese a frustrace, protože budete přepracovaní a nejraději byste odjeli někam na hory nebo na krátkou dovolenou, ale není na to čas. Zabrání vám v tom hlavně nějaká hodně protivná žena. Pak se vše zklidní a zase přijde skvělé období. V práci můžete potkat na konci měsíce někoho, kdo vás zaujme, a můžete zahořet láskou. A láska vás bude provázet i na konci roku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem lehká jako víla.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Panna

Vztahy

Osud vám hned na začátku prosince přinese lásku a budete plni citu. Hlavně se svojí láskou budete chtít odjet na krátkou dovolenou, vaše práce vám to ale nedovolí, což vás velice zklame. Pozor na manipulaci partnerem. Nové začátky ve vztahu však přijdou až v druhé půlce měsíce. Koncem roku se však budete rozhodovat, zda v tom pokračovat, protože vám partner přijde odtažitý a studený.

Práce

V počátcích měsíce budete plni vášně a odhodlání vše zvládnout, sice potřebujete odpočinek a chcete odjet na dovolenou, ale ono to nebude možné. Práce vás bude bavit, a tak se do ní vrhnete s radostí. Koncem roku vás čekají magické schopnosti a nové začátky, které přinesou i nějaké řešení se ženou, která před vámi něco skrývá.

Peníze

Budete se rozhodovat, kam investovat peníze, a přichází i velká změna – osud vám nese nějaký nový nápad, který přinese peníze.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Pozor na úraz. Růžová.

Podívejte se, co přinese prosinec podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také