Lev – Měsíční horoskop (září 2024)

Lev září

Tento měsíc vám přinese mnoho příležitostí k sebevyjádření a dosažení úspěchu. Budete mít možnost zářit ve své profesi i v osobním životě. Vaše energie a nadšení budou inspirovat ostatní. Využijte svůj přirozený vůdčí talent k motivaci a podpoře druhých. Tento měsíc je ideální pro nové projekty a iniciativy, které vám přinesou radost a uspokojení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Nezapomínám na pokoru a respekt k ostatním.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Střelec

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Vztahy budou tento měsíc plné vášně a dynamiky. Buďte otevřeni novým zážitkům a nápadům, které mohou oživit váš partnerský život. Pro nezadané se rýsuje možnost setkání s někým, kdo vám nabídne skvělý sex a přinese nový pohled na lásku, který se vám nemusí úplně líbit.

Práce

Tento měsíc je ideální pro kariérní růst a žádost o povýšení. Vaše vůdčí schopnosti a charisma vám pomohou získat podporu a uznání od kolegů. Buďte otevřeni novým výzvám a projektům, které vám umožní ukázat vaše schopnosti. Může se objevit příležitost pro povýšení nebo změnu zaměstnání, která vám přinese nové perspektivy.

Peníze

Vaše finanční situace bude stabilní, pokud budete pečlivě plánovat své výdaje. Buďte opatrní s většími výdaji a vždy si promyslete své finanční kroky. Pravidelně kontrolujte svůj rozpočet a hledejte způsoby, jak zvýšit své příjmy.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Oběhový systém, zlatá.

Podívejte se, co přinese září podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také