Panna – Měsíční horoskop (listopad 2024)

Panna listopad

Listopad pro Panny začne stagnací. Nic se nebude hýbat podle plánu, naopak vše bude stát na místě a nečeká vás žádná akce, a to ani v práci. Už v prvních dnech podzimního měsíce se odhalí nějaké tajemství, které se bude týkat peněz. V druhé půlce měsíce vás někdo může odrazovat a vy budete cítit beznaděj. Koncem listopadu vás čeká velké rozhodování a pak nové začátky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám odvahu.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Hned od začátku měsíce můžete přemýšlet nad vaším vnitřním bojem a žárlivostí, což překonáte a čeká vás setkání, které nakonec někdo náhle zruší. To přinese rozhodování a beznaděj. Po nějaké době se uklidníte, ale stejně se budete rozhodovat. Na konci měsíce vás čeká cestování.

Práce

Kritika v práci vás zasáhne hned na začátku měsíce, což přinese překážky, které budete překonávat. Osud vám pomůže věci neřešit. Stabilita se trochu pokazí konfliktem, ale přijde vám zpráva od muže, který vás bude manipulovat. Koncem měsíce se vše urychlí a přijdou překážky.

Peníze

Už na začátku měsíce se vám splní sny a budete přemýšlet, jak s tím naložíte. Dejte si ale pozor, abyste o peníze nepřišli.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Oči, oranžová.

Podívejte se, co přinese listopad podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také