Kde můžete ještě vidět Daisy ze Sběratelů kostí?

Na střední školu tentokrát zamíří Booth a Brennanová. Někdo tam totiž zavraždil studentku, která čelila šikaně. A do toho má Daisy citlivé osobní dilema. Začít randit, nebo ne? Než zjistíte, jak se rozhodne, mrkněte, kde jste mohli vidět její představitelku Carlu Gallo.

Další díl premiérové desáté řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Další případ zavede Kůstku a Bootha do prostředí internátní školy. Vyšetřují vraždu úspěšné studentky, kterou šikanovaly spolužačky. Daisy Wick chodila se Sweetsem, který ji dokonce požádal o ruku, ale nakonec si uvědomil, že se ještě necítí na to se usadit. Daisy většina diváků vidí jako věčně mluvící, impulzivní internistku, která má často konflikty s Kůstkou. Měla by Daisy začít randit?

Kde ještě můžete představitelku Daisy potkat?

Carnivale

Velká krize, nadpřirozené schopnosti, poušť a možná i blížící se děsivé věci… Toť některé z atributů celkem vydařeného seriálu Carnivale. Carla je v něm blond, zahrála si tanečnici Libby Dreiffus a začala chodit s hercem Nickem Stahlem (Muž bez tváře, Terminátor 3: Vzpoura strojů), který si ztvárnil hlavního hrdinu. Vydrželi spolu tři roky.

Lechtivá role v Californication

Výraznou postavu přinesl Carle seriál Californication. A taky pěkně pikantní. Ztvárnila tu totiž pornoherečku Daisy.

A (opět) dokázala, že se nebojí ani nahoty před kamerou. Poprvé se totiž odhalila právě v Carnivale.

“Sexy” scény Judda Apatowa

Carlu jste možná viděli i ve svérázných snímcích Judda Apatowa. A i tady si zahrála svým způsobem “sexy” scény. Zatímco v Dostaň ho tam měla praštěný sex s Jonahem Hillem. V 40 let panic dostala kopanec do tváře. A v Kopačkách je pak její postava během sexu… otravně ukecaná.

Mimochodem v posledním jmenovaném snímku si zahrála s Jasonem Segelem, kterého vídáte jako Marshalla v seriálu Jak jsem poznal vaši matku na Prima love.

Láska v zoologické

A u filmů ještě zůstaneme. Po boku Matta Damona a Scarlett Johansson se totiž Carla objevila i v romantické komedii Koupili jsme zoo. Zahrála si tu účetní Rhondu Blair.

Před dvěma lety se Carla objevila i v dramatu Čas sklizně či komedii Sousedi – její pokračování by mělo být letos v kinech. A Carla také.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.