Rak – Měsíční horoskop (červen 2024)

Rak červen

Je toho na vás hodně, ve vztazích musíte řešit spoustu starostí a pak i v práci jsou různé přesuny a změny. Už delší dobu cítíte nespokojenost, protože vše je jen na vás a tento měsíc budete mít práce ještě o mnoho víc než jiné měsíce. Musíte začít pracovat s vaším strachem, protože v poslední době vám vyvolává úzkosti a nepříjemné stavy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Vše jde podle plánu.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Býk

Vztahy

Váš partner vám v něčem lže a vy to už delší dobu víte. A vás to přestane bavit, budete se snažit dozvědět, kde je pravda. Není nutné obcházet dokola, ale podívejte se pravdě do očí. Zeptejte se ho přímo, pravděpodobně vám odpoví. Pak to můžete řešit.

Práce

V práci budete muset vzít práci i za nemocnou kolegyni. Což vám přinese velké komplikace, protože její práci neznáte a nebudete si vědět rady. Obraťte se na starší kolegyni, která vám ráda pomůže a vy následně zjistíte, že to vůbec není náročné. Jen kdyby vaše nemocná kolegyně v tom měla větší pořádek.

Peníze

Na začátku měsíce přijde nový příjem peněz a vy z něho budete mít velkou radost, koncem měsíce vás čekají nějaké překážky.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Žaludek, zelená.

Podívejte se, co přinese červen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také