Rak – Měsíční horoskop (říjen 2024)

Rak říjen

Říjen vám přináší hluboké emocionální uvědomění a možnost znovu se spojit se sebou i s ostatními. Tento měsíc se budete více zaměřovat na rodinné vztahy a osobní pohodu. Je to vhodná doba na to, abyste si vyřešili nevyřešené otázky a zklidnili své vnitřní obavy. Tento měsíc vás může inspirovat někdo z vašeho okolí svou vnitřní silou a pomůže vám zvládnout obtížné situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Citlivost vede k porozumění.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Štír

S kým budete mít problémy

Beran

Vztahy

V lásce bude pro vás říjen plný citových výkyvů. Pro zadané to bude čas, kdy je třeba pracovat na vzájemné důvěře a otevřeně komunikovat o potřebách. Nezadaní Raci by se mohli setkat s někým, kdo jim přinese pocit bezpečí a porozumění.

Práce

V pracovní oblasti bude říjen klidnějším měsícem. Možná budete mít pocit, že tempo není tak rychlé, jak byste chtěli, ale toto období vám umožní přehodnotit své cíle a připravit se na budoucí výzvy. Soustřeďte se na detaily a stabilitu.

Peníze

Finančně bude říjen stabilní, ale dejte si pozor na emoce při finančních rozhodnutích. Buďte opatrní při větších investicích a držte se konzervativního přístupu.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Žaludek, bílá.

Podívejte se, co přinese říjen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také