Ryby – Měsíční horoskop (květen 2023)

Ryby květen

Máte tendence hledat na ostatních nějaké chyby a zdá se, že se to druhých hodně dotýká. Evidentně si to však nikdo nenechá líbit a určitě dostanete ledovou sprchu. Je však možné, že to vůbec nebudete čekat a dost vás to překvapí. Nebude se vám líbit, když vám někdo oponuje. Nakonec však pochopíte, že se zbytečně zaměřujete na maličkosti a kvůli tomu vznikají konflikty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem na cestě k vítězství.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

Vaše emoce jsou nyní jako na horské dráze a jste celkem vznětliví. Zdá se, že se snadno dostáváte do konfliktních situací s opačným pohlavím. Naštěstí se brzy začnete více kontrolovat a budete to brát s větším nadhledem.

Práce

V květnu máte velké šance svého nadřízeného přesvědčit o svých dobrých kvalitách. Hlavně v druhé polovině května budete plni nápadů a nadšení. Váš nadřízený bude z vašeho přístupu překvapen, ale i potěšen. Nakonec tedy dosáhnete svého. A váš nadřízený svého rozhodnutí nebude litovat a bude rád, že se spoléhá právě na vás.

Peníze

V květnu můžete narazit na báječnou příležitost, díky které můžete mít hezké finanční zisky. Po celý měsíc se však mějte na pozoru, co se týká podepisování smluv.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Hrtan. Fialová.

Podívejte se, co přinese květen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také