Velká věštba na květen pro Ryby: Měli byste si vyjasnit, co je pro vás důležité

RYBY - Měsíční horoskop na květen 2023

Co čeká Ryby v pátém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký rituál vám pomůže ochránit vaši lásku a vztahy? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Páže mečů. To předpovídá, že budete mít hodně papírování, možná se budete i něco učit. Můžete také očekávat situaci, ve které se budete muset rychle rozhodnout. Něco si také můžete vyjasnit nebo budete mít příležitost si uvědomit, co je pro vás důležité. Pozor si dejte na konflikty s mladšími osobami.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vás může pozlobit někdo z vaší minulosti. Zatímco vy jste si mysleli, že s ním máte vše vyřešené, on si to bohužel nemyslí. Budete mu muset říct důrazné ne a pak už se vám bude dařit dobře.

V půlce měsíce se připravte na možnost nějaké nečekané cesty. A ve třetí dekádě vám nějaký člověk může projevit své sympatie. A také se budete chystat na cestu, která může být i trochu vzdálenější.

Finančně by se vám celý měsíc mělo dařit celkem dobře, neměli byste strádat. Dokonce můžete mít i nějaké jednání s někým, kdo se umí o peníze dobře postarat, a kdo vám může nastavit ještě lepší podmínky v bance.

Koncem měsíce si možná dopřejete pobyt ve společnosti lidí, se kterými je vám dobře, a který potěší vaše srdce.

Rituál na květen pro Ryby

Zadané i nezadané Ryby mohou vyzkoušet rituál, který podpoří lásku a vztahy a ochrání před lidmi, kteří nevysílají úplně dobré energie. Budete potřebovat runu Gebo, kterou nakreslíte na dřívko nebo kamínek a budete ji s sebou nosit jako talisman či amulet. Gebo umí přivolat lásku a odvracet nežádoucí působení někoho, kdo vám moc nepřeje.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.